Zwembadpedofiel Benno Larue mag van PvdA-burgemeester in Leiden wonen

Zwemleraar Benno Larue zat vier jaar vast voor het seksueel misbruiken van gehandicapte kinderen aan wie hij zwemles gaf. Kort na zijn vrijlating kon hij bij een Duits vervoersbedrijf aan de slag als chauffeur van schoolbussen en zou hij ook verstandelijk beperkte minderjarigen gaan vervoeren. Niet echt een goed idee gezien zijn verleden als zedendelinquent. Dat vond de reclassering gelukkig ook en legde de sollicitatieprocedure stil.

Deze week werd bekend dat Benno in een seniorenflat in Leiden woont. Zijn bewegingsruimte is beperkt. Zwembaden mag hij niet meer bezoeken en hij draagt een elektronische enkelband. Ook moet hij zich regelmatig bij de autoriteiten melden. Het vinden van een geschikte woonplaats was niet eenvoudig. Een woning in een van de Brabantse gemeenten waar zijn slachtoffers wonen was uitgesloten. En zeg nou zelf, wie wil er nu naast een veroordeelde kindermisbruiker wonen? Burgemeester Lenferink (PvdA) zag wel wat in het verzoek van justitie om de pedofiel te huisvesten. Kinderen genoeg in Leiden. Benno kreeg een leuk appartementje, huisraad en een uitkering op kosten van de brave burgers van de Sleutelstad. Lenferink gaf geen ruchtbaarheid aan het toelaten van de grote kindervriend. Vanuit het oogpunt van openbare orde en veiligheid en omdat kindermisbruik in Nederland behoorlijk in de taboesfeer zit. Leve de transparantie van ons openbaar bestuur.

(tekst gaat verder na de advertentie)

Maar al is de leugen nog zo snel, de media achterhalen de waarheid wel. NRC Handelsblad openbaarde de geheime woonplaats van Benno. Al heet hij inmiddels geen Benno meer. Hij veranderde zijn voornaam om in anonimiteit verder te kunnen leven. Wij zijn erg benieuwd hoe hij nu dan wel heet. Wij gokken Marc of Josef. Of anders Martijn. Maar anonimiteit is niet echt wat je wilt voor een man als Benno. Zodra hij weer opgaat in de massa wordt het voor hem ook eenvoudiger om zijn perverse fantasieën uit te leven. Wij nemen aan dat zijn gevoelens voor kleine kinderen niet plotsklaps zijn verdwenen. Eens een pedofiel, altijd een pedofiel. Nu zijn woonplaats toch bekend is geworden, vermoeden wij dat de man die geen Benno meer heet binnenkort toch weer gaat verhuizen. Naar een andere geheime locatie. Of misschien wel naar een land waar men het niet zo nauw neemt met de seksuele moraal.

Wij hadden hem graag chemisch gecastreerd of tot een hoopje bloederige pulp geslagen met de honkbalknuppel van Fred Teeven. Want vier jaar gevangenis staat in geen enkele verhouding tot de verwoeste kinderlevens die hij op zijn geweten heeft. Maar dat is niet legaal. Dus inwoners van Leiden: houdt voorlopig uw kinderen en kleinkinderen binnen. U weet in ieder geval op welke partij u op 19 maart a.s. niet hoeft te stemmen.

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation

8 reacties

 1. Rob Beantwoorden

  De grootste partijen in Leiden (D66 en VVD) vooral niet noemen. dat past niet bij de anti-PvdA-site.
  Het wordt weer tijd voor volksgerechten, toch Loetje?

  1. Ben Zona Beantwoorden

   Dit is een eigenhandig besluit van de burgemeester geweest, robje. Hadden D66 en VVD geen drol mee te maken

 2. Louis XIV Beantwoorden

  Ben benieuwd naar je recept van de volksgerechten.

  1. Shaman Beantwoorden

   kets! oorvijg! klabam!

 3. Rob Beantwoorden

  Loetje:

  Opzoeken: volksgerecht

  1.

  VOLKSGERECHT
  1) Lynchgerecht 2) Volkstribunaal
  Gevonden op http://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/VOLKSGERECHT/1

  De lokale politieke partijen kunnen wel achteraf reageren.

 4. thomas Beantwoorden

  Wetmatig heeft hij recht op woning, gezien hij zijn straf uitgezeten heeft.
  Sociaal zijn we nog lang niet met hem klaar.
  Gewoon “pedo-watch” uitvoeren en hem van stad naar stad jagen tot hij zich tussen de ladyboys verstopt in tailand. of teminste buiten europa.

  iemand die in staat is om gehandicapte kinderen te grazen te nemen, is niet in staat om zich op moreel/ethisch niveau te hervinden. zeker niet binnen een kleine 4 jaar.

 5. een moeder Beantwoorden

  ik vind het een groot probleem, en daarin ben ik natuurlijk niet de enige.
  Er wordt niet serieus nagedacht. Hij is een pedofiel maar ook een mens. Moet hij dan begraven worden met zijn hoofd boven het zand? Er zijn genoeg sexverslaafden, maar zolang je je je tevreden stelt met porno en hoeren kan je je gang gaan.
  Hij heeft zijn straf uitgezeten en zoekt het zelf weer op. Maar een heksenjacht lost niets op. Is er niemand bereid om serieus hier een oplossing voor te zoeken?
  Hoe denk je over zoiets na als het om je eigen kind gaat….

  1. Marcel020 Beantwoorden

   Ze moeten hem castreren, want anders gaat hij gewoon door met zijn zieke gedrag. Eigenlijk, moeten ze die debiel naast de rechter laten wonen, want die heeft ervoor gezorgd, dat hij nu vrij is.