LIVE! De Europaspeech van Frans Timmermans

Weet u nog dat er een uitnodiging in onze inbox plofte om langs te komen bij de Europaspeech van Frans Timmermans? En dat wij u uitnodigden om ook gezellig langs te komen? Nou, of u op die uitnodiging bent ingegaan weten op het moment van het schrijven van dit topic niet, maar MWNW is er in ieder geval wel bij. Want de mogelijkheid om vragen te stellen aan Timmerfranz over de vele faals van de Europese Unie laten we niet aan ons voorbij gaan. Wij hebben in ieder geval de volgende vraag ingediend: ‘Na twaalf jaar euro en vijf jaar officieel EU is een groot deel van de inwoners nog steeds niet overtuigd van het nut hiervan. Waarom zouden we nog doorgaan?’ Benieuwd wat Frans dáár voor antwoord op gaat geven. Als hij ballen heeft. We gaan het zien. Ben Zona en Hinge Nine togen voor u naar de Maassilo in Rotterdam om verslag te doen van dit geniale event. Liveblog! Lees verder »»Vrijheid van Meningsuiting. Gebruik 'm goed.