Quote du Jour: Wim van de Camp (CDA) is een spamhoer

Ofwel onze favoriete volgevreten Euro-CDA’er is dronken, ofwel hij heeft met zijn dronken kop zijn twitterwachtwoord aan een harige Bulgaarse hoer gegeven (dixit Jan Bennink). In ieder geval heeft Wimpie niet echt opgelet qua Twitterveiligheid. En als hij dat nog niet eens kan, hoe moeten we die man dan vertrouwen om onze belangen te behartigen in Europa? CDA, doe eens wat nuttigs en haal die man naar huis. Of beter nog: stuur hem lekker met zijn pas verhoogde salaris naar de Oekraïne. Dan doet ‘ie tenminste nog wat nuttigs.
Update: Kijk nou, Wim heeft de spamtweets verwijderd. Gelukkig hebben we de foto’s nog.

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation

1 reactie

  1. Apiedapie Beantwoorden

    Zielig, kan die man niks aan doen dat hij gespamd wordt. Doet hij toch niet expres? Je moest eens weten wat ik allemaal in mijn spamfilter zie. Ben ik dan ook een hoer? Zuchterdezucht.