Quote du Jour: Bert Brussen (The Post Online) is een MWNW Fanboy

Hulde. Hulde voor Bert Brussen, de zelfbenoemde internetgod en hoofdredacteur van The Post Online. U kunt hem trouwens ook boeken via deze website. Bert geeft dan lezingen over media en social media, internet, online opinie en de toekomst van de digitale wereld of het debat over vrijheid van meningsuiting, politieke discussie, de multiculturele samenleving. Tevens is hij inzetbaar als debatleider, panellid en sidekick voor radio en tv. Daarnaast draagt hij ook columns voor en verzorgt keynotes. En Bert heeft er kijk op. Boek hem gerust. Nee echt, gewoon doen. Wij gaan hem ook boeken voor onze aanstaande redactie BBQ. Deze man weet waar hij over praat. Deze man ziet potentieel waar potentieel is. En dat ziet hij dus bij MWNW. Dat hij er qua kanker een beetje naast zit, soit. We kunnen ons natuurlijk wel voorstellen dat hij zich bedreigd voelt. We groeien natuurlijk wel als kool, vrij exponentieel en nemen alles over.  De hete MWNW-adem in je nek is voor niemand leuk. Maar geen nood, Bertmans. Er is plaats genoeg voor ons allebei. Tenminste. In zoverre. Als we dat TPO van je willen kopen, wat kost dat dan? Wel een leuk speledingetje, voor in het bordeauxrode imperium.

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation

5 reacties

 1. Jaimy Fox Beantwoorden

  Als Bert met kanker ongeremde groei bedoelt heeft hij wel gelijk.

 2. Shaman Beantwoorden

  Is die homo nou nog steeds niet uit de kast?
  Deze kluizenaar kan alleen maar vanuit het duister stiekeme dingen roepen die alleen zijn inner circle kan lezen en dan maar hopen dat een van hen het bericht ook publiceert in de social media, opdat het beoogde slachtoffer het ook leest.
  Nooit met open vizier strijden, daar is hij te laf voor.
  En natuurlijk zijn vriendjes erbij roepen. Die vetklep, die overgewaardeerde subsidieslurper Paternotte, of dat dikke wijf van Geen stijl. Of die dreigdwerg Van den Engel.
  Stuk voor stuk pareltjes van de samenleving. En stuk voor stuk te laf om in debat te gaan.

 3. I. Razmuz Beantwoorden

  Heb nog een schriftelijke bedreiging/intimidatie van TPO in mijn postvak hangen. Jammer dat de vijand van mijn vijand geen vriend kan zijn.

 4. kernreactor Beantwoorden

  Jammer, als iemand persoonlijke vetes op zo’n manier, en via dit medium uit de wereld denkt te helpen…

 5. Rob Beantwoorden

  Het is toch geen nieuws dat deze zielige nekbaard iemand beledigt?