Lachen toch? Peuter rookt joint


Kijk, dat is nou nog eens een stukje verantwoorde opvoeding. Leer het kind dat tabak slecht is door het de waarde van de ganja juist in te laten schatten. Of zie dit als het biertje dat je vader je laat drinken als je vier bent. Het vervolgens zo smerig vinden dat je nooit meer een druppel alcohol drinkt.

Toch? Deze ouders lullen er vast wel een punt aan als ze voor de rechter verschijnen. Je kan er donder op zeggen dat dit filmpje de discussie in Amerika over wiet laat opwaaien alsof de legalisatie in Colorado nooit heeft plaatsgevonden. Feit is, dat dit een peuter is met een stel verknipte ouders. Maar hee, je kunt op zijn minst er voor pleiten dat de vader nog een rol speelt in het gezin. Bij hoeveel zwarte kinderen in Amerika is dat vandaag de dag nog aan de orde?

(tekst gaat verder na de advertentie)

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation