Mensen geweerd van dodenherdenking om hoofddoek en djellaba

165
293

Zandvoort – Moslima’s met hoofddoek en moslimmannen met een djellaba zijn zondag geweerd van de dodenherdenking in Zandvoort. Ze mochten de herdenking alleen bijwonen als ze hun hoofddoek en djellaba uit zouden doen, maar dat weigerden zij, meldt RTV Noord-Holland.

Burgemeester Niek Meijer (VVD) stelt tegen de omroep dat iedereen welkom is, maar dat bezoekers zich wel ‘in de groep’ moeten voegen. De ‘full colours’ van de moslimgelovigen zouden andere bezoekers van de herdenking intimideren.“Je moet niet het effect krijgen dat mensen denken: wat doe ik hier? Voel ik mij nog wel vrij? Hier kom ik de volgende keer niet meer.”

Het gaat er volgens de burgemeester om of mensen respecteren wat de identiteit van de herdenkingsdienst en stille tocht is. Alleen mensen die anderen die er normaal ook lopen de ruimte willen bieden om ‘hun ding’ te doen zijn volgens de burgemeester welkom.

Afro’s
Op de vraag of negroïde mensen met een afro of mensen die zich kleden als gangsta-rapper ook zouden worden geweerd, stelde de burgemeester dat per keer wordt gekeken wat wel en niet kan. “Je kunt niet op voorhand zeggen: die groep wil ik niet hebben. Je zult steeds moeten kijken wat het effect is.” Of het kan hangt volgens hem van de uitstraling en de grootte van een afro af.

165 REACTIES

 1. Wat een ignoramus, die burgemeester. Maar ja, iets anders had je niet hoeven te verwachten, die VVD’ers worden vuistdiep geregeerd door zionistische lobbyisten zoals CIDI. Daarnaast heb ik ook zo mijn vraagtekens over de geschiedenis die ons wordt onderwezen wat betreft het aantal doden.

  • Eindelijk een burgemeester met ballen, want die moslims hebben zichzelf nooit bekommert om de slachtoffers van WO2. Ze gaan bewust met jurken en hoofddoeken naar de herdenking om de boel op te naaien. In Amsterdam vallen we onder de slinkse dictatuur, dus daar zijn die geitenneukers van harte welkom. Het wordt een keertje tijd, dat wij ook een burgemeester met ruggengraat krijgen, want die linkse nichten, zijn alleen maar bezig om bij de moslims in een goed blaadje te komen.

    • @Mocro, leer eerst Nederlands, voordat je met de volwassen mannen mee gaat praten. Dat schrijf en spraakgebrek heb je waarschijnlijk opgelopen, door Zuurstofgebrek tijdens je geboorte of door incest.
     Het is trouwens niet.. in de walle, maar op de Wallen. Dat heb jij natuurlijk nooit geleerd op het V.W.O. ( Voortgezet Woestijn Onderwijs ).

     • @Marcel: ga jij eerst zelf eens wat aan je taal doen, domme boer. Het is “hebben bekommerd” en niet “hebben bekommert”. En het is “dat schrijf- en spraakgebrek” met een STREEPJE. En als we dan toch aan het leren zijn; niet zo veel overbodige komma’s gebruiken. Dat is grammaticaal niet juist.

      Je bent een walgelijke racist die precies dezelfde denkwijze heeft als de Nazi’s voor de WOII, alleen zijn de joden nu vervangen door de Moslims. Nederlanders zoals jij, waren toen al laf en dat zijn ze nog steeds, omdat ze altijd een maatschappelijk zwakkere groepen moeten uitlichten om overal de schuld van te geven. Als je daadwerkelijk een paar werkende hersencellen had, had je je gerealiseerd dat het je eigen koningshuis en de Nederlandse elite zijn, beide vertegenwoordigd door het grote bedrijfsleven, die de Nederlandse bevolking naaien. En de Joden zijn het meest vervolgd en gedood door Christenen; niet door Moslims. Toen de Joden honderden jaren geleden moesten vluchten uit Spanje en Portugal, waren het de Moslimlanden die hun deuren hebben geopend voor de Joden. En hebben de Joden een betrekkelijk goed en vrij leven kunnen leiden onder de Moslims. Dus ‘get your facts straight’ voordat je je onnozele commentaar geeft.

     • Sinds wanneer is moslim een ras? Feit blijft dat het t vergif is van onze vrijheid en dat mensen als jij meer dan ooit toeschouwer zijn om de werkelijke daders te verdedigen. Ik wens je heel veel moslims toe….

     • @gg, wat is gg?, geile geitenneuker?. Ga lekker terug naar dat baardapenland van je. Landverraders hebben wij hier al genoeg, kijk maar naar de PVDA. Die willen de grenzen wagenwijd openen voor moslims uit Afrika.
      Dus gg, rot lekker op naar je eigen land en ga daar de boel lopen gallen.

     • ehh GG
      de joden in Europa worden nu beschermd met politie en militairen tegen moslims..
      en verder de nazi’s werkten samen met de moslims in WW2.. dus echt snugger ben je niet..
      een punt heb je wel gelijk of ga je t krijgen.. binnen nu en een aantal jaar barst de bom.. en dan zullen idd de moslims het onderspit delven, simpel weg omdat jullie bevolkingsgroep niet in Europa thuis hoort
      iets met het missen van sociale evolutie.. enzo ?

     • Joden hebben een goed leven kunnen leiden onder moslims? Laat me niet lachen!
      Mohammed, die smerige moordenaar, verkrachter en pedofiel gaf zelf al het ‘goede voorbeeld’ door hele joodse volksstammen af te slachten, de hele koran staat vol met haat tegen joden en nergens is het antisemitisme zo wijd verbreid als onder moslims.
      Dus neem zelf eens een geschiedenislesje, achterlijke geitenneuker!

     • De pedoprofeet Mohammed was een voorbeeld voor iedere zwakzinnige terrorist met grootheidswaanzin. De Koran is de islamitische Mein Kampf en is daarmee het perfecte handboek voor terroristen.

     • Pedofiel dat zijn jij en ouders en voorouders dat is wat jullie graag Door geven in jullie geloof.zoon als je oud bent pak kleine kinderen dat is ons geschiedenis

     • @Anoniem, Beter een varkensvreter, dan een geitenneuker uit het Rifgebergte. Ik heb meer respect voor varkens, dan voor jouw soort genetisch afval.

    • Rot op stuk kamelenstront, wees dankbaar dat je in dit land de mogelijkheid hebt gekregen te leren schrijven en lezen. Ondankbare geitenneuker

    • altijd ander mans moeder uitschelden hoe ben jij terwereld gekomen isladief door de kut van een schaap zeker teroristen zijn jullie serie moordenaars isis zal jullie allemaal vermoorden wacht maar

   • Makkelijk om vanalles te roepen waar je geen verstand van hebt.. Je wist zeker niet dat Marokkanen mee hebben geholpen met de bevrijding? Zij hebben met de geallieerden meegevochten in ons land. En dan worden nazaten geweigerd op de Herdenking, terwijl zij voor ons offers hebben gemaakt!

    • @Margreet, het was toen al tuig met al die verkrachtingen en moordpartijen. Verder zijn het 9 van de 10 keer Marokkanen, die de dodenherdenking verstoren, dus is het niet zo vreemd, dat ze geweigerd worden.
     Margreet heeft dus weinig verstand van geschiedenis en heeft waarschijnlijk nooit ellende van Marokkanen gehad, vandaar die wereldvreemdheid van haar.

    • Vrouwen die geen auto mogen rijden, niet mogen zwemmen. Hoofddoeken moeten dragen, zich moeten onderwerpen etc etc

     Zou voorzichtig zijn met welke kant je kiest juffrouw margreet

    • Ze hebben offers gebracht om hier alleen maar hun islam te vestigen en op den duur te overheersen, misschien goed voor al die linkse blinde kippen maar niet voor mijn kinderen, kleinkinderen en anderen die zich tegen deze stomme religie verzetten.

    • Marokkanen hebben niet geholpen met de bereiding. De Grand Mufti en zijn moslims hadden zich aangesloten bij de Waffen SS. Islam en Nazisme willen beiden de joden, homo’s, kritische mensen (zoals cartoonisten) ter dood veroordelen.

    • Er hebben geen Marokkanen meegevochten tijdens de bevrijding van Nederland. Dat is wetenschappelijk aangetoond. Anders beweren is ofwel dom, ofwel pure geschiedvervalsing.

   • Marcel, jij was een uitstekende kandidaat geweest voor de NSB in de Tweede Wereldoorlog, als je 100 jaar eerder geboren was.

    • @Hans, de NSB waren landverraders, die voor de bezetters waren. Ik ben tegen indringers, zoals moslims, die ons land willen veranderen in een geitenneukersland.
     Dus eigenlijk ben jij de NSBer, want je neemt het op voor de indringers en verraad daarmee je eigen land.

     • De pedoprofeet Mohammed was een voorbeeld voor iedere zwakzinnige terrorist met grootheidswaanzin. De Koran is de islamitische Mein Kampf en is daarmee het perfecte handboek voor terroristen.

   • Wat een idioot ben jij man laffe hond puntje bij paaltje niets durven te zeggen jou soort gaan we ook neuken geitje

    • @Anoniem, of is het Achmed, Hassan, Ali, Fatima enz?. Dus jij wilt ons neuken, zodat je geit even rust heeft?. Gelukkig voelen wij daar niks van, want je komt met dat kleine dingetje niet eens voorbij mijn kont haar.
     De reden, dat jullie geiten en schapen neuken is het gebrek aan aantrekkelijke vrouwen. Die vacuüm verpakte waggelende broedmachines, zijn er alleen maar om zoveel mogelijk Rifapen uit te schijten.
     Uit pure frustratie vallen jullie Nederlandse vrouwen lastig, omdat die er niet als broedkippen bijlopen. Iedereen haat jullie, omdat jullie altijd een grote bek hebben en tegen alles lopen te schreeuwen.
     Bij het programma Opsporing Verzocht, hebben jullie een avondvullende show met in de hoofdrol de bontkraagjes, hoofd doekjes, jurkjes en andere randdebielen. Denk niet, dat Nederlanders in het buitenland een eigen programma hebben op de tv?. Dus geitenneuker bind maar een beetje in, want jullie zijn en blijven het meest asociale volk van dit land.

    • De pedoprofeet Mohammed was een voorbeeld voor iedere zwakzinnige terrorist met grootheidswaanzin. De Koran is de islamitische Mein Kampf en is daarmee het perfecte handboek voor terroristen.

   • Er hebben ook diverse moslims hun leven gegeven voor de bevrijding van Europa, Nederland, België, Frankrijk.

    Voel je je al dom?
    met je domme opmerking, weet je eigenlijk wel wat WW2 betekend?

   • Ik vind het heel onrespectvol hoe hier gesproken wordt. Geitenneukers? Waar gaat dit over. Beide mijn broertjes en vader zijn elk jaar aanwezig bij de dodenherdenking. Als je je geschiedenis kende dan wist je wel hoeveel moslims hebben meegevochten tijdens de tweede wereld oorlog.

    • De moslims vochten samen met de nazi’s. Ga je schamen! Jij weet niks van de Nederlandse geschiedenis. Hoofddoeken horen ook niet thuis op een dodenherdenking.

   • heey marco eigenlijk als je terug gaat naar de geschiedenis dan weet je al wat die mensen met hoofddoek,met jurken hebben gedaan destijds ,maar ja dat krijg je van mensen zo als jij dom en blond en homo en van piraten ouders

    • De pedoprofeet Mohammed was een voorbeeld voor iedere zwakzinnige terrorist met grootheidswaanzin. De Koran is de islamitische Mein Kampf en is daarmee het perfecte handboek voor terroristen.

   • Zogenaamd vrije land moet het hier voorstellen ik ben hier geboren maar ben geen nederlander ook al heb ik nederlandse paspoort ga je agressie niet op de moslim reageren ga naar de 2e kamer klagen die naaaid iedereen in nl

    • Islam is de oorzaak van veel gezeik in Nederland. De islam hoort niet thuis in Nederland! Wij Nederlanders zullen de islamisering gaan stoppen, let op mijn woorden.

   • …Jeetje wat een taalgebruik joh. Veel frustratie proef ik hieruit? Newsflash voor jou: IK WEET NIET OF JE HET WEET HOOR, VAST NIET, MAAR NIET ALLE MOSLIMS ZIJN EXTREMISTEN. Net zoals dat niet iedere blanke nederlander racistisch is, of dat niet iedere Molukker treinen kaapt. Hoe jij nu reageert, zo begon de jodenvervolging ook. Er is een aanslag gepleegd door 3 mensen in Parijs, maar ALLE moslims zijn nu terroristen. Ik vergelijk dit voorval nu met vroeger, toen joden verplicht een ster moesten dragen en het gevoel van onveiligheid daardoor onder de joden toenam omdat zij zichzelf niet mochten zijn. Dat krijg je nu ook want ook de moslims die het WEL goed bedoelen mogen niet zichzelf zijn.Generaliserend, hatelijk, arrogant en gebrek aan vermogen tot zelfreflectie. Zichzelf laten leiden door emotie ipv gezond verstand, gebrek aan open houding, gebrek aan vermogen om fatsoenlijk, open en transparant de discussie aan te gaan.
    Ik betwijfel of Nederland ECHT beter zal worden met types zoals jij zelf. Ik ben er bang voor…

    • @Robert, daar heb je gelijk in..niet iedere moslim is een terrorist, maar bijna iedere terrorist is wel moslim. Jij hebt zelf waarschijnlijk geen last van terrormocro,s in jouw buurt, vandaar jouw positiviteit over die figuren.
     In de politiek zit het ook vol met salonsocialisten, die het geweldige mensen vinden.
     Misschien wordt het eens tijd om bijvoorbeeld Samson, Rutte, Pechthold, die slobbertru vd PVDA enz, verplicht een jaar in de Schilderwijk, Amsterdam Nieuw West, Kanaleneiland enz te laten wonen.
     Kijken of ze daarna ook zo positief zijn over die mafkezen uit het Rifgebergte?.
     Fijn weekend verder.

     • 98 % aanslagen in europa word gedaan door mensen die geen moslims zijn. Volgens de onderzoek van de FBI.
      Dus 98% van de nederlanders zijn terroristen 🙂

     • @Anoniempje 14-5-15, 19:11. Volgens onderzoek van de FBI??, die weten dus alles van Europa??. Volgens mij heeft anoniempje zuurstofgebrek gehad bij de geboorte, want het percentage staat verkeerd om. Het moet zijn 98% van de aanslagen, zijn gepleegd door moslims en 2% door autochtonen.

     • Mars020 Mijn reactie over inteelt is bedoeld voor anoniem. Ik was schijnbaar niet ingelogd dus staat er ook bij mijn reactie anoniem.

     • Geen zuurstofgebrek, je gebrek aan de realiteit kunnen zien is gevolg van je verstandelijk vermogen en dat is weer het resultaat van inteelt.

  • Dit bericht is totaal onwaar!!! Oordeel niet te snel! Dit artikel bestaat uit verschillende artikelen die samen gevoegd zijn!
   Ik woon in Zandvoort!

   DIT ARTIKEL IS TOTALE ONZIN! ER ZIJN GEEN MENSEN GEWEIGERD OP DE 4 MEI HERDENKING!

   DE MAKER EN PLAATSER MOET ZICH SCHAMEN OM BEWUST EEN BURGEMEESTER EN HET ZANDVOORTSE DORP IN EEN SLECHT DAGLICHT TE ZETTEN!

  • Totale onzin!!! Ik woon in Zandvoort en nee dit verhaal is gedeeltelijk oud nieuws met veranderde stukken puur om de burgemeester en Zandvoort in een slecht daglicht te zetten!
   Deze site moet zich schamen en zeker in deze onzekere tijden!
   Deze 4 mei 2015 is niemand geweigerd of iets verzocht anders te doen.

 2. Het zal eenieder duidelijk zijn dat onze Moslims er alles aan doen om ellende te veroorzaken. Joodse mensen tijdens de Dodenherdenking chocqeren etc. etc.. Wie oh wie helpt Nederland van dat woestijnvolk af??

   • De pedoprofeet Mohammed was een voorbeeld voor iedere zwakzinnige terrorist met grootheidswaanzin. De Koran is de islamitische Mein Kampf en is daarmee het perfecte handboek voor terroristen.

  • Toen jullie de joden verkochten aan de nazi’s. ..Heeft Marokko de joden opgevangen en 70.000 Marokkanen hebben mee gevochten voor jullie vrijheid

  • Spreek voor jezelf josef Kuipers ,ik ben een blanke vrouw …in Nederland geboren en met Nederlandse ouders en ik schaam me diep voor mensen zoals jij , kortzichtig en erg dom …..gisteren bij de 2 minuten stilte reden er toeterende scooters bij mij door de straat en wat denk je?
   Allemaal blank tuig ,ja geloof me, die bestaan !
   Ik vind het geweldig dat deze mensen de herdinking SAMEN met ons willen meemaken en dat moeten we koesteren en dan maakt het niet uit wat je aanhebt of wel geloof je hebt .
   Maar ja …ik kijk dan ook liever naar de binnenkant van mensen , ons hart is bij iedereen rood ,hoor.

   • Het hart is rood, als het aan de religie van de vrede ligt zul je dat binnenkort zelf kunnen zien. Het toverwoord is integratie, niet als autochtoon alles maar pikken wat je wordt opgedrongen en afgenomen. Dom wicht

  • Jozef Kuijpers……woestijnvolk?????? Waar heb je het over man? Het zijn mensen. Je kan het met mensen oneens zijn over hun geloof maar blijf elkaar respecteren. Opruiende wilders taal daar heeft niemand wat aan! Kappen dus met die kromme gedachtes.

   • @Simon Verschoor, Jozef Kuijpers heeft gelijk..het is woestijnvolk oftewel Zandnegers uit het Rifgebergte. Dat achterlijke geloof hoort hier niet thuis, sterker nog, het is levensgevaarlijk. Die randdebielen vermoorden mensen, die tegen de islam zijn!.. en jij vind dat normaal?. Ga jezelf diep schamen, want je verraad je eigen volk!.

    • Deze reactie had ik van je kunnen verwachten. Woestijnvolk…zandnegers….zeker ook een afkeer van homoseksuelen? De angst zit er bij jou diep in. Dat hadden de nazi’s in de 30’er en 40’er ook maar dan met de joden,zigeuners,homo’s en andere tegenstanders in hun ogen. En hou eens op met mij als een verrader neer te zetten. Want dat ben ik niet en zal ik ook nooit worden.

     • @Simon Verschoor, angst heb je, als je er bang voor bent. Bang ben ik absoluut niet voor dat volk, maar ben ze wel spuugzat.
      Homoseksuelen heb ik niets tegen, want die terroriseren geen steden of wijken, erger nog.. ze zijn vaak zelf het slachtoffer van moslims, die ze wegpesten uit hun huis.
      Als er in Nederland geen bijvoorbeeld Marokkanen waren, dan konden homo,s veiliger over straat, dan nu het geval is.
      Daaraan kun je zien, dat dat woestijnvolk een hele andere ideologie heeft, dan autochtonen. Vrouwen worden ook vaak lastiggevallen met gesis en scheldpartijen, door die bontkragen uit Riffistan. Zolang die mafkezen zichzelf als een stelletje debielen blijven gedragen, zal ik een bloedhekel aan ze blijven hebben. Jij neemt het op voor dat soort gajes, dus blijf ik jou een verrader vinden.

 3. Bjorn is er blijkbaar op uit om mensen te choqueren. Zal ook wel een “links” stemmertje zijn. Zielig hij weet niet beter blijkbaar.

  De argumenten van Marcel020 en Josef spreken voor zich, ik kan hier alleen maar aan toevoegen dat zolang wij dat “linkse” tuig op bestuurlijke functies hebben zullen wij nooit van dit woestijnvolk afkomen of wij zullen de linkse elite mee moeten sturen.

  Op dit moment rest ons alleen maar om PVV te stemmen.

   • @Mocro, Jouw moeder staat met een touw om haar nek op stal, dus met Moederdag kan je bij haar langs op de kinderboerderij.

   • De pedoprofeet Mohammed was een voorbeeld voor iedere zwakzinnige terrorist met grootheidswaanzin. De Koran is de islamitische Mein Kampf en is daarmee het perfecte handboek voor terroristen.

 4. Mensen doe ff normaal.

  Ver weg van Zandvoort bijvoorbeeld in Spakenburg, op Zeeland of bijvoorbeeld in Staphorst is het wel mogelijk in je mooiste klederdracht naar bijzondere bijeenkomsten te gaan. Ook heel kleurrijk hoor.

  Zou deze burgemeester echt in gesprek zijn geweest met deze mensen?
  En hebben jullie al eens met één of enkele Joods orthodoxe mannen gesproken met hun hoeden en bakkebaarden? Ook vreemde mensen hoor.

  Niet alleen Humanisten, Christenen, Joden, Zigeuners of homo’s hebben geleden onder het Nazisme en hebben doden te betreuren. Ook bijvoorbeeld in Afrika is gestreden en daar wonen nogal wat Moslims!

  Gedenken en herdenken moet je op je – eigen – wijze manier kunnen doen.

  En nee ik ben geen VVD-er of Linkse stemmer!

 5. Marcel 020. Je moeder op de walle die door al die bulgaren en polenaren wordt gepakt ahahahahaaaahahahhahha flikker!! en hoerenzoon ahahahha!!

  • @Mocro020, Waarom schrijven die Marokkanen zo beroerd Nederlands?. Ze hebben al een spraakgebrek, maar een klein zinnetje foutloos schrijven is ook al een zware opgave, voor die geitenneukers uit Riffistan.
   Hij heeft het maar over de Walle, zelf dat woord, kan hij niet foutloos schrijven.
   Zelfs op de Wallen, weigeren de hoeren Marokkanen, omdat ze altijd problemen veroorzaken. Dat is ook de reden, waarom ze het met geiten doen.. Een normale vrouw wil dat tuig niet in bed hebben.
   In Amsterdam hebben Marokkanen meerdere malen een dodenherdenking verstoord, omdat ze geen enkel fatsoen en respect bezitten. Zandvoort heeft ook heel veel ellende gehad met Marokkanen, die badgasten liepen te gallen en strandtenten vernielden. Dus is het helemaal niet zo vreemd, dat ze niet welkom zijn.

   • Verlagen tot hun niveau? Ik heb niets met PVV stemmers, mij te links. Op welk niveau wil je je meten, zeg maar… Ik leg vast wat zakdoekjes voor je klaar

 6. Wat een reacties zeg, wat zijn jullie toch verschrikkelijke mensen. Moslims willen uitsluiten van de dodenherdenking? Moslims mogen slachtoffers, waaronder zat moslims die hierheen zijn gehaald om te vechten voor jullie bevrijding en zijn gesneuveld, niet herdenken? Zijn jullie echt zo ver heen? Jullie lijken wel helemaal gebrainwasht, jullie herdenken de slachtoffers van WOII, maar hebben een zelfde gedachtegoed als de vijand toen der tijd. Ga eens even goed in de spiegel kijken stelletje hypocrieten. Die moslims die jullie weren met hoofddoeken en jellaba’s zijn vriendelijker, beter opgevoed en socialer dan jullie allen zijn.. de enige die voor onrust willen zorgen dat zijn jullie vieze racisten.

  • Sou,
   Wellicht heeft het zin je eerst eens wat te verdiepen in de geschiedenis van de tweede wereldoorlog, er heeft als je de boel naleest geen enkele marokkaan ook maar iets gedaan in WoII, voor onze (Nederlandse) bevrijding. Wel heeft een marokkaanse divisie op vreselijke wijze huis gehouden in zuid italie, waar ze verkrachtend, moordend en plunderend doorheen zijn getrokken, zijn zelfs films over gemaakt http://www.youtube.com/watch?v=QVBPG6eX3dI, door La Loren. Eveneens heeft de moufti ( dit was een moslim) van destjids Palestina Adolf Hitler geadvisserd in het opruimen cq. vernietigen van de Joden, heeft hiervoor zelfs lange tijd in Berlijn verbleven als gast en adviseur van Hitler. En als die moslims dan zo vriendelijk en welopgevoed zijn waarom voeden ze hun kinderen dan niet iets beter op en brengen ze hun wat respect bij voor ONZE cultuur!

  • Als ik het artikel lees staat daar niet in dat ze die evt gevallen doden niet mogen herdenken. Wel is er een beperking gesteld voor de manier waarop. Door dit toe te staan en als je hier achter staat keur je dus racistisch gedachtengoed niet af. Er wordt gevraagd om aanpassing, integratie. Juist door hoofddoeken en jelleba’s te tolereren, streef je dus racisme na. Ga daar maar eens over nadenken kopje…

  • De pedoprofeet Mohammed was een voorbeeld voor iedere zwakzinnige terrorist met grootheidswaanzin. De Koran is de islamitische Mein Kampf en is daarmee het perfecte handboek voor terroristen.

 7. Dan vraag ik mij af wat in godsnaam deze dagen nog betekenen. Hitler zij ook zolang je maar eruit ziet zoals een Arier hoor je erbij. Dit is gewoon het zelfde je mag niet eens meer zelf weten wat je aan trekt. Nederland is dodenherdenking en bevrijdingsdag niet waard. De oorlogsslachtoffers draaien zich rond in hun graf!

  Ik vraag me ook af als je kanker hebt en een hoofddoekje draagt ben je dan ook niet welkom? Stelletje hypocrieten!!!

 8. Vrijheid en gelijkheid? Dat hoef je er nog niet eens bij te halen! Er liggen in Zeeuws Vlaanderen Frans-Noordafrikaanse militairen begraven die in mei 1940 gesneuveld zijn toen zij vochten voor Nederland. En voorbij Monte Cassino (Italië) waren de geallieerden nooit gekomen zonder een verschrikkelijke aanval van Frans-Noordafrikaanse Bergtroepen (Berbers), waarbij er veel gesneuveld zijn. En die (islamitische) mensen, die met hun leven bijdroegen aan de bevrijding van Nederland zouden niet volgens de Islam herdacht mogen worden op 4 mei?

  Ook volgens elke rechtse definitie: SCHANDE!!!

  • Dit verhaal is dus al drie honderd keer ontkracht door allerlei instituten en geschiedkundigen. Toch blijft een bepaald type mens graag in deze utopie geloven, geeft te denken. Doe wat je wilt maar ik zou in ieder geval niet op je stemmen, hoop dat je me dat niet kwalijk neemt.

  • Lou Kress,
   Voor zover er moslims begraven liggen, waren die aangespoeld vanuit belgie en frankrijk, maar hebben nooit één slag op nederlandse bodem gevochten, lees maar na. Wel heeft een Frans Regiment ( met geen enkele moslim) in Kapelle en Wemeldinge in 1940 getracht de boel te verdedigen, omdat de Nederlandse soldaten waren gevlucht, en dat is dus mislukt, daarbij zijn tientallen Fransen omgekomen en daar deels begraven en zijn omdat dat kerkhof er toch al was, die aangespoelde moslims bijgelegd.

 9. Wat een kortzichtigheid van mensen.. Marokkanen hebben zelfs meegeholpen ons land te bevrijden! Hun elite korpsen hebben meegevochten met de geallieerden. Zij hebben offers gebracht voor onze bevrijding.. en nu zouden hun nazaten niet mogen meegedenken? Hypocrisie ten top!

    • @Free-Dom-Fighter, hun nazaten lopen nu te voetballen met kransen tijdens de dodenherdenking en schreeuwen leuzen over joden. Deze nazaten breken ook bij je in tijdens de dodenherdenking en schelden je vrouw uit voor hoer. Deze nazaten rijden met hun scooter plus bontkraag over de stoep en geven je nog een grote bek, als je er iets van zegt. Deze nazaten trekken massaal uitkeringen, omdat ze te lui zijn om te werken en hun school af te maken. Deze nazaten beroven bejaarden en invaliden, omdat ze te laf zijn om een grote kerel te beroven. Deze nazaten hebben allemaal een spraakgebrek, terwijl ze hier geboren zijn. Deze nazaten verdommen het om westerse normen en waarden aan te nemen, ze blijven in die woestijnideologie geloven en ons het leven zuur maken. Als deze nazaten bij een overval worden kapotgeschoten is het land te klein, want het waren toch van die lieve knuffelmocrotjes, dus gelijk een stille tocht georganiseerd door zijn collegas, die pissig zijn, omdat ze een personeelslid kwijt zijn.
     Maar eerlijk is eerlijk, ze zorgen ook voor werkgelegenheid bij Opsporing Verzocht, de fraudeafdeling van het UWV, ijzerwinkels lopen beter, doordat er meer hang en sluitwerk wordt verkocht tegen inbraak, de bontkragenindustrie is niet meer te stuiten, de politie kan meer personeel aannemen, gevangenenbewaarders hebben werk, enz enz.
     U ziet het ik kijk ook naar de goede kanten van deze knuffelaapjes.
     Wat zouden we toch onthand zijn zonder deze lieve schattige en sociale lieverdjes. Onze hele economie stort in, als deze toppertjes ons land zouden verlaten. De satellietschotelindustrie ligt gelijk op zijn reet, dat lijkt mij een vreselijk scenario. Verder is Geert Wilders werkloos, als deze lieve schatjes er niet meer zijn, plus zijn lijfwachten natuurlijk. De Schilderswijk staat leeg, Amsterdam Nieuw West is verlaten en het wordt saai op straat, want er wordt niet meer geschoten op straat.
     Gelukkig ziet de PVDA dit ook, vandaar het geknuffel om deze Rifaapjes met alle mogelijke middelen binnen onze grenzen te houden.
     Na al deze positiviteit van mijn kant, verwacht ik vanaf nu geen commentaar meer van Free-Dom-Fighter.

  • er vochten er moslims mee bij mussolini tegen de geallieerden en ss handschare divisie was ook moslim

  • Greet, dit lulverhaal is al tien keer ontkracht. Marokkanen hebben nooit, ik herhaal nooit, geholpen met de bevrijding van Nederland. Ik weet dat je het graag zou geloven zodat je lekker in je je utopie kunt blijven begeven, maar als je politieke voorkeur afhankelijk wordt van dit soort schaamteloze geschiedsvervalsing, dan is er echt het een en ander waar je dringend over na moet denken.

   Verder zou ik ook graag dit verhaal van MWNW bevestigd zien in andere media, want dit doet me een beetje denken aan de Volkskrant met hun Irakese martel artikel.

  • @Margreet, welke elitecorpsen uit Marokko hebben Nederland helpen bevrijden?, mijn opa heeft tijdens de bevrijding absoluut geen gepantserde kamelen gezien, met daarop gewapende Marokkanen.
   Graag nadere toelichting, want jij schijnt er alles over te weten.

 10. De Goumiers waren Marokkaanse troepen die deel uitmaakten van het Frans Koloniale leger. In mei 1944 werden deze eenheden als hulptroepen ingezet tegen de Duitse troepen tijdens de slag om Monte Cassino. Op 18 mei 1944 werd door de Geallieerden een doorbraak geforceerd bij Monte Cassino. Die nacht zwermden duizenden Goumiers en andere koloniale troepen uit over de omringende heuvels. Moordend en verkrachtend trokken de soldaten van dorp naar dorp. Mannen die hun dochters en vrouwen probeerden te verdedigen werden ter plaatse doodgeschoten. Meer dan 2000 vrouwen in de leeftijd van 11 tot 86 werden vaak meermalen verkracht.
  Vandaag de dag staat in Castro dei Volsci het monument “Mamma Ciociara” ter nagedachtenis aan deze oorlogsmisdaad. In 1960 ontving Sophia Loren een Oscar voor haar rol in de film “La Ciociara” die is gebaseerd op deze gebeurtenissen.

  • @Holger:

   Benoem ook gelijk de monumenten en films ter nagedachtenis van al het kwaad en onrecht dat door Nederland is verricht.

   Suriname
   Indonesië
   Zuid Afrika etc etc.

   Lekker hypocrietisch allemaal hiero.

   Voor alle rasisten hiero:
   Wil je buitenlanders, Marokanen of Moslims uitzetten, kweek wat ballen en probeer het zelf. Ben je een mietje dat hoopt en wacht op de PVV, dan wordt het tijd om wakker te worden. Als PVV aan de macht komt en gaat proberen in te voeren wat ze al die tijd hebben lopen blaffen, verwacht dan een burger oorlog. Niet denken dat een Milioen Moslims over zich heen laat lopen. Niet eens te spreken over het aantal ‘buitenlanders’ dat zich niet zo maar om ver laat lopen.

   Conclusie:
   Nederland is NIET Nederlands meer, al heel lang niet meer.
   Nederland kent honderden verschillende culturen en is daarom multicultureel. In de toekomst zal dit alleen maar groeien. Besef dit en je zult vrede vinden. Vecht er tegen en je gaat kapot van binnen. Ik hoop dat je kiest voor het 2e want ik zie rasisten graag kapot gaan….

   • @Karel, jij bent een landverrader, die het opneemt voor Moslims. Jij bent dus voor de Nazi’s en tegen de autochtonen. Moslims zijn de nieuwe Nazi’s, die wereldwijd miljoenen mensen vermoorden om dat kutgeloof.

 11. if ze nou ss waren of met Marokkanen neukten jullie Nederlanders gaven zich zelf in een dsg over en dat is ruim genomen koningin vluchte land uit lekkere volk gaven joden aan om eigen kont te reden en nu zielig doen om de joden

 12. Dit fake berichtje en de reacties van sommige bewijzen maar weer eens dat er meer stupiditeit in het universum is, dan waterstof.

 13. veel moslims vochten in de libische divisies van mussollini en ss handschare onder leiding van de grrootmoufti van palestina

 14. @Holger:

  Benoem ook gelijk de monumenten en films ter nagedachtenis van al het kwaad en onrecht dat door Nederland is verricht.

  Suriname
  Indonesië
  Zuid Afrika etc etc.

  Lekker hypocrietisch allemaal hiero.

  Voor alle rasisten hiero:
  Wil je buitenlanders, Marokanen of Moslims uitzetten, kweek wat ballen en probeer het zelf. Ben je een mietje dat hoopt en wacht op de PVV, dan wordt het tijd om wakker te worden. Als PVV aan de macht komt en gaat proberen in te voeren wat ze al die tijd hebben lopen blaffen, verwacht dan een burger oorlog. Niet denken dat een Milioen Moslims over zich heen laat lopen. Niet eens te spreken over het aantal ‘buitenlanders’ dat zich niet zo maar om ver laat lopen.

  Conclusie:
  Nederland is NIET Nederlands meer, al heel lang niet meer.
  Nederland kent honderden verschillende culturen en is daarom multicultureel. In de toekomst zal dit alleen maar groeien. Besef dit en je zult vrede vinden. Vecht er tegen en je gaat kapot van binnen. Ik hoop dat je kiest voor het 2e want ik zie rasisten graag kapot gaan….

 15. @Free-dom-fighter, wat maak jij jezelf druk om een stelletje Mocro, s. Vandaar natuurlijk jouw schuilnaam..Dom Fighter.. Zo te lezen, ben jij zelf een Marokkaan, anders maak je jezelf niet zo druk om een stelletje klaplopers met hoofddoek, jurk en baard.
  Verder hebben wij al genoeg ellende van Marokkanen, dus zit niemand te wachten op provocerende moslims, die zogenaamd interesse hebben in het herdenken van oorlogsslachtoffers.
  Meestal komen Marokkanen juist naar herdenkingen om de boel te verstoren, vandaar dat iedereen sceptisch is.

 16. Ik ga mezelf niet uitlaten over Zandvoort, zoeken ze zelf maar uit.

  WW2 echter vielen de ghoums onder direct frans bevel wat weer direct onder amerikaans bevel stond.
  Klachten over verkrachtingen kunnen dan ook opgenomen worden bij het amerikaans consulaat in DH of in dit geval Rome.

  Marokkanen zijn niet in NL geweest in WW2 maar werden massaal als nieuwe slaafjes gehaald eind ’70.
  Niet geleerd hebbende van de eerdere slavernij (1500-1863) zitten nederlanders nu met de gebakken peren.

  medelijden met de hollanders ? ahahahahahah ezel > steen

  • @Nachtnicht, het artikel is idd van vorig jaar, maar er zijn meer van deze artikelen, die na een jaar weer terugkomen. Voorlopig is er dus niets veranderd, want dodenherdenkingen, worden nog altijd verstoord door moslims. Voetballen met kransen is volkssport nummer 1 onder de geliefde bontkraagjes uit het Rifgebergte. Als jij er voortaan voor zorgt, dat die gasten zichzelf netjes gedragen, dan beloof ik om te proberen geen hekel aan onze zandnegers meer te hebben.

 17. Helemaal genoeg van jullie racisme.

  Ik ben nu keihard anti-NL
  dit gaat toch tever joh.. Bij een fucking dode herdenking nog zo gedragen…

  Bedankt nederland.
  Jullie hebben me echt zover gekregen met dit.

  Ik laat jullie allemaal stikken voortaan als ik je bewusteloos op de grond zie.

  En kanker zelf uit dit land joh. Ga lekker naar spanje ofso

  • @Farid, ieder jaar zijn er weer Marokkanen, die tijdens de dodenherdenking lopen te schreeuwen of voetballen met kransen, dus is het niet zo vreemd om Marokkanen te weigeren bij dit soort gelegenheden. Zoals gewoonlijk kruipen Marokkanen weer in hun slachtofferrol, want ze zijn zo zielig en doen nooit iemand kwaad. Waar ik woon hebben we iedere dag last van Mocro,s, dus om mij te overtuigen van hun onschuld, moet je toch met goede argumenten komen.
   Noem eens drie voordelen ivm de aanwezigheid van Marokkanen in Nederland, want ik kan er niet een bedenken.

 18. Wat een reacties hier allemaal mensen,mensen waarom?Laat elkaar toch gewoon in hun waarde.
  Respecteer elkaars geloof of afkomst.Wat er met de joden is gebeurd in de tweede wereldoorlog
  is verschrikkelijk maar men moet niet vergeten dat er ook Marokaanse moslims tegen de nazi hebben
  gevochten.

 19. en dit is dus precies de reden waarom wij Nederlanders van buitenlandse komaf ons nooit echt welkom zullen voelen. We zijn het namelijk gewoon niet. Hoe hard we ook ons best doen om respect te tonen naar het land waar we zogenaamd te gast zouden zijn, het is toch nooit goed genoeg.

  • @Juraci, jullie doen alleen maar je best om de boel te gallen. Van alle allochtonen zijn de Marokkanen toch echt het meest irritante en lawaaierige volk in dit land. Zoals gewoonlijk kruipen ze weer in hun slachtofferrol, want daar zij Marokkanen specialisten in.

 20. “Laffe racisten reageren massaal op forum over herdenking van een oorlog dat ontstaan is door laffe racisten”

 21. Triest diep triest dit…..

  Walging en schaamte overheersen mij wanneer ik sommige reacties lees hier en op andere sites. We zijn allemaal broers en zussen, mensen geen dieren zelfs dieren hebben een doel in deze planeet en handelen ernaar.

  Dit wat hier gaande is, is zinloos heeft geen andere nut dan mensen tegen elkaar te zetten komt niks anders dan haat, pijn en verdriet er zijn geen winnaars alleen maar verliezen dat is precies de essentie van elke oorlog die gevoerd wordt er is geen gewin alleen maar verlies.

  Denk aan je oma en opa die net uit de oorlog kwamen die mensen die door zulke gruwelijkheden zijn gegaan en dan nog maar niet te spreken over de joden waarvan alles wat hun dierbaar was afgepakt verkracht en vernietigd onmenselijk en onbegrijpelijk.

  Deze mensen wouden niks anders dan Vrede en Vrijheid het is een belediging voor elke Nederlander of buitenlander die gevochten hebben voor hun Vrede en Vrijheid om op deze manier met elkaar om te gaan.

  Tolerantie kost je niks.

 22. Ik heb nog nooit zulke domme nlders gezien!!
  Nederland is nederland niet meer, zelfs de koning en koningin zijn geen Nederlanders meer, de prinsesjes zijn geen nls meer. Dus over welk nederland heb je en het zijn marokkaanse jongeren die hier zijn geboren die jullie hier voor aanspreken. Nederland is nederland niet meer. Zelfs Nederlandse elftal bestaat niet uit Nederlanders. Er zijn zelfs Nederlanders die eigelijk geen Nederlanders zijn. Dus waar gaat dit heen en betreft leren lezen en schrijven domme commentaar maar goed in andere landen leer je ook schrijven en lezen 10 keer beter dan hier met nls leren. Met nederlands kom je niet ver dan Nederland en half belgie.

  Ps ik ben een half bloedje en trots om een marokaanse te zijn!!!!!!! Marokko is tenminste echt marokko!! Nederland is niks minder dan een papier land.

  • @Sam, rot dan ook lekker op naar Marokko, als het daar zo geweldig is. Ga daar lekker een uitkering aanvragen, huursubsidie, zorgtoeslag, kinderbijslag enz.
   Verder heb jij commentaar op de Nederlandse taal, dat kan ik ook begrijpen, want jullie hebben allemaal een spraakgebrek. Veel plezier in Marokko en doe de groeten aan je geit.

 23. Wat een bullshit verhaal van al meer dan een jaar geleden! Het is gewoon niet waar! Dit is nooit gebeurd! Foto is ook niet van Zandvoort! Eerst berichten checken op waarheid alvorens ze te plaatsen! Er worden mensen door het slijk gehaald terwijl er geen enkele waarheid in dit bericht zit!! Schandalig!!!!

 24. Vrijheid dus ver te zoeken..!
  Wij kunnen en mogen niet alle moslims over een kam scheren en daar blijf ik achter staan.
  Kom mensen laat je verstand werken, want de echte extremisten/terroristen lachen hier zelfs om, want die weten dat ze juist op deze wijze meer aanhang zullen krijgen!

  Dus werk niet mee in het voordeel deze extremisten/terroristen. Scheer dus niet iedereen over een kam en strijd tegen de ECHTE Deze extremisten/terroristen..!

  Dank u!

  • @Jos Aalders, idd vrijheid is ver te zoeken in dit land en de meeste Marokkanen vinden de I.S. een geweldig goede organisatie. Ze vinden het de normaalste zaak, dat mensen levend verbrand en onthoofd worden.
   Dat zogenaamde vredelievende geloof, zorgt voor ontwrichting van ons land. Die ratten zijn ook al in de politiek geïntrigeerd. Ze haten alles wat westers is, vandaar dat ze ons het leven zuur proberen te maken.
   Ze worden geholpen door links, omdat links ook onze democratie af wil schaffen. Als het aan links ligt, krijgen moslims overal voorrang en autochtonen het nakijken.
   Links is dus eigenlijk de N.S.B. van deze eeuw, waar Jos Aalders lid van is. Jos is voor terroristen en indringers en tegen verzetsstrijders.
   Tijdens de tweede wereldoorlog, waren figuren als Jos landverraders, want die werkten samen met de Nazi’s. In 2015 is Jos het eens met de nieuwste Nazi’s, genaamd moslims.
   Jos zijn vrouw zou in 1945, na de bevrijding met een kale kop rondlopen en Josje in de cel geflikkerd worden.
   Josje begrijpt alleen niet, dat die debielen moorden plegen in naam van Allah, terwijl Allah niet bestaat.
   Josje geloofd dus ook nog in Sinterklaas, omdat die de uitkeringen regelt voor de volgers van Allah.
   Wereldwijd worden mensen vermoord om een mafkees die niet bestaat. Als Allah wel zou bestaan, dan had hij zichzelf wel eens op tv of zo laten zien. Eigenlijk zijn moslims dus net zo dom als een stelletje inboorlingen, die in het oerwoud om een paal heen dansen en om regen vragen.
   Dan krijgen we de vriend van Allah, genaamd Mohammed. Mohammed was een pedo, net als Benno L de zwemleraar. Niemand weet hoe die Mohammed eruit ziet, dus zijn er een paar cartoons gemaakt om iets tastbaars te maken. De moslims vinden Mohammed er niet goed uitzien, dus vermoorden ze de tekenaars. Na die moordpartijen op tekenaars, kwamen er weer nieuwe tekenaars, die zichzelf na het maken van een tekening snel uit de voeten maakten voor de moordzuchtige humorloze moslims.
   Wereldwijd willen moslims de tekenaars op de brandstapel zetten, dus hebben de tekenaars die nog leven zichzelf verstopt, omdat ze geen zin hebben in de brandstapel.
   Geert Wilders Kan niet zo mooi tekenen, maar wel goed lullen, dus die moet volgens de moslims ook op de brandstapel, want hij geloofd niet in Allah en Mohammed.
   Geert houdt niet zo van warmte, dus heeft hij lijfwachten om hem te beschermen tegen boze moordzuchtige moslims, die hem willen roosteren.
   Nu zijn er boze slinkse mensen, die het belachelijk vinden, dat Geert zichzelf laat beschermen tegen moordzuchtige moslims. Al deze ellende, veroorzaakt door Allah en Mohammed, kost de belastingbetaler veel geld, maar was niet nodig geweest als moslims humor hadden.
   Dus geachte moslims, stuur eens een foto of filmpje van Allah en of Mohammed, zodat iedereen weet hoe ze eruit zien. Dat is gelijk een stuk gemakkelijker voor eventuele tekenaars, zodat die niet de brandstapel op hoeven, omdat Achmed of Ali de tekening niet mooi vind.

 25. Gaat MWNW deze fout nog herstellen en een rectificatie plaatsen? Of doet MWNW bewust mee aan stemmingmakerij?

  • @Maria bemoei je niet met de artikelen, die op MWNW staan, want wij bemoeien ons ook niet met Maroc.nl.

  • Hoe lang moet dit (HOAX)bericht nog blijven staan ?? Nog een jaar ? Wat willen jullie hier mee bereiken ? MWNW verwijder aub deze post !!! Afgezien van het feit dat het bericht onjuist is en mensen niet eens even de moeite nemen om het bericht na te trekken op waarheid geeft het zo te zien tot mijn grote ergernis de aanleiding tot de meest vreselijke en haatzaaiende reacties .

   • @Kamarinti, bemoei je met je eigen zaken en ga terug naar Krapuul. Doe daar maar je beklag, want daar luisteren ze wel naar jouw gelul. Fijne avond en de groetjes aan je geit.

    • Toch fijn dat de meeste mensen een normale baan hebben en niet zoals bovengenoemde uitverkoren is om 24/7 zijn hersenloze gal te spugen tegen alles en iedereen .

     • Het meermaals herhalen van de tekst |”doe de groeten aan je geit ” zegt al genoeg over jou ; je manier van communicatie is mensonwaardig en verlaagt zich tot een beestachtig niveau .

     • @Kamaranti, misschien heb ik wel een betere baan dan jij?, dat is ook voor mij de reden om sceptisch te zijn tegenover die klaplopers. Dat gajes trekt massaal een uitkering, terwijl ik in de 52% belastingschijf zit om die randdebielen te sponsoren. Als dank maken ze de echte Nederlanders het leven zuur en de geitenwollensokken helpen daar van harte aan mee. Als je bijvoorbeeld in Staphorst woont heb je niet echt veel last van die figuren, maar in de grote stad zijn moslims oververtegenwoordigd.
      Het is natuurlijk niet normaal, dat er meer allochtonen in Amsterdam wonen, dan autochtonen.
      Noem jij nu eens drie voordelen i.v.m. de aanwezigheid van al die moslims?, graag wel goede argumenten. Ik hoor alleen maar negativiteit over de aanwezigheid van die gasten, dus ben zeer benieuwd naar de voordelen voor ons.
      Doe je best en ik hoor het wel, als je er drie hebt bedacht.

 26. Dit is echt niet gebeurt in zandvoort. Hoe komen jullie dan aan dit verhaal? Een grote duim? Als jullie jezelf serieus nemen als site moeten jullie dit maar rectificeren.

 27. En degenen die tegen buitelanders etc zijn moeten maar eens een bezoek brengen aan auschwitz. Daar zijn miljoenen onschuldigen vermoord door zo’n idioot die ook tegen buitelanders en andersdenkenden was. Misschien leren jullie daar dan wat.

  • @Simon Verschoor, de tranen schieten in mijn onderbroek door jouw verhaal. In de tweede wereldoorlog hadden we last van de nazi’s, die ons land binnenvielen om hun ideeën aan ons op te dringen. Toen hadden we een heleboel Nederlanders, die jouw gedachtegoed hadden, genaamd N.S.B.
   Die N.S.B.ers, likten de reet van de bezetters en verraden tegelijkertijd de Nederlanders, die het niet met de bezetters eens waren. Die mensen zijn opgepakt en afgevoerd om vervolgens vermoord te worden.
   Nu hebben we ook last van figuren, die ons land willen overnemen m.b.v. broedkippen, die bergen Rifapen uitpoepen. Die nieuwe terroristen worden door hun ouders niet opgevoed en treiteren buurtbewoners weg om een eigen moslimwijk op te zetten in de buurt. Deze terroristen gesponsord door de P.V.D.A. kunnen ongestoord hun gang gaan, immers niemand houdt ze tegen, sterker nog ze worden gesteund door de nieuwe N.S.B. waar Simon Verschoor ook volledig achter staat.
   Nu komt het ergste; De hardwerkende echte Nederlanders moeten ook nog voor die klaplopers betalen en krijgen vervolgens een grote bek, als ze er iets van zeggen.
   Deze debielen lopen dus over ons heen, gesteund door de Nieuwe N.S.B. en de linkse politiek.
   Er zijn ook Nederlanders, die zichzelf niet in een hoek laten proppen door die landverraders van links. Een goed voorbeeld is Geert Wilders, deze man durft wel tegen de linkse landverraders in te gaan, met gevaar voor eigen leven.
   Nu moet Geert natuurlijk zo snel mogelijk weg, want links wil alle grenzen opengooien voor alle moslims uit Afrika, die ons land willen omtoveren in een islamitische staat inclusief de gebruikelijke terroristische aanslagen. Als dit op deze manier doorgaat, dan worden de Nederlanders die niet de reet van de moslims likken vermoord of opgesloten… net als in 40-45. dat is ook de reden, dat Simon Verschoor alvast begonnen is met het reetlikken van de moslims, zodat hij straks gezellig met zijn nieuwe vrienden in jurk met baard naar de moskee mag.
   Stel wij worden later geholpen door nieuwe bevrijders, dan wordt Simonnetje met pek en veren afgevoerd en zijn eventuele partner kaalgeschoren.
   De islam is een zeer gevaarlijk geloof, nog gevaarlijker dan de nazi’s tijdens de tweede wereldoorlog. Kijk maar hoe ze westerse journalisten enz behandelen. Dat zijn jouw nieuwe vrienden Simon!.
   Jij bent nu de N.S.B.er en ik de verzetsstrijder en niet andersom, zoals jij beweerd. Denk daar maar eens over na, mocht dat lukken natuurlijk.

   • Doe eens even normaal Mars 020. Je durft dit soort uitspraken alleen maar anoniem te doen? Dat is jammer. Volg meneer wilders maar dan krijgen we vanzelf weer van die toestanden zoals in 40-45. En ik ben zeer zeker geen nsb’er. Schandalig dat je mij zo durft te benoemen terwijl je me niet eens kent. Voor de rest wens ik je een prettige dag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here