Arie Slob (CU) is een slappe hanswurst

Daaaaarrrrrrrissiedannnnnn! Hét excuus van Christen Unie-fractieleider Arie Slob. Gehouwen uit pudding staat hij waar Nederland voor lijkt te staan: een gesmolten marshmellow vól zelfwroeging, vatbaar voor elke vorm van kritiek maar áltijd klaar om in de houding te springen en excuses te maken voor iets waar helemaal geen excuses voor gemaakt hoeven te worden. ‘Sorrydeporrie Nederland, ik heb het niet zo bedoeld met mijn tweet.‘ Arie Slob was gewoon, net als de rest van Nederland, lekker met z’n lolbroek en grapjas aan commentaar aan het geven op het Songfestival. Maar daar waar je een gaatje ziet moet je er in springen, dachten diverse moralfags, die als een roedel hyena’s op Slob doken en hun MAGNIETISRACISME!-vinger in diens oog pookten.

Wij vragen ons al sinds zaterdagavond af tot welk ras “De Oostenrijker” behoort of, vooruit, tot welk ras mannenmetbaardeninjurken (Het! Is! Geen! Vrouw! Het! Is! Een! Hij! Stom! Infantiel! Kuddevolk! Het! Is! Een! Gast! In! Een! Jurk! Die! Klaagt! Dat! ‘Ie! Gepest! Wordt! En! De! Hele! Fucking! Wereld! Vindt! Het! Zielig! MANMANMAN!) behoren, maar racisme ís het! Dat de tweet niet eens discriminatoir is boeit de hyena’s niet. Neersabelen! Gristenhond dus neersabelen!

(tekst gaat verder na de advertentie)

Een beetje Arie Slob zou zijn schouders ophalen en de storm in het glas water lekker over laten waaien zonder te reageren. Sterker nog, het zou zóveel karakter tonen dat er wellicht wat extra stemmen voor het kwakkelende Christen Unie in had gezeten maar hallo, dit is wel een Nederlandse politicus dus hè? En ja hoor, zoals voorspeld kwam Arie Slob vandaag met zijn mea culpa des doods. Van een beetje een situatie creëren en daar je voordeel mee doen hebben ze bij de CU nog niet gehoord. Daar zijn ze veel te beschaafd voor: Het heeft een lading gekregen die ik er niet mee beoogd had. Het is jammer dat het zo is gegaan‘. Beetje jammer Arie. Zij winnen.

NB) De leukste wiener-jokes die u de afgelopen twee dagen heeft gehoord mag u in de comments plempen. Ook die over die andere Oostenrijker met rare gezichtsbeharing die Europa veroverde…

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation

1 reactie

 1. thomas Beantwoorden

  ach ja, zo werkt een publieke functie op Twitter:
  post :
  -hallo iedereen.
  reactie 1-100
  -met iedereen bedoel je zeker iedereen behalve negers hé! vieze racist!
  -is dat zo $%#*^! racist ik maak je dood!

  ik ken mensen die nog steeds (zogenaamd) competitief doen over finale Duits-Nederlands ’74
  met gelijkwaardige opmerkingen en die wonnen nog wel zonder positief racisme…