Dat is doorpakken: gepeste jongen van Einstein Lyceum getrapt

Godverdegodteringtyfusgodverdomme. Zo. Het gebeurt niet vaak dat wij ergens zo boos over worden dat we gaan schelden. Maar god fucking damnit mensen. Sterf even heel hard en pijnlijk met je complete tyfus-Einstein Lyceum. Dat is nou Nederland voor je. Word je gepest, faalt de school bunkerhard en moet je daarom de emo-parasieten van RTL met hun verborgen camera inschakelen om überhaupt nog wat te maken van je schooltijd? Opzouten, dan ben je niet meer welkom op school. What the fuck mensen, what the fuck. En de pesters? Die mogen gewoon blijven zitten, want hun privacy is aangetast. Och, hun arme privacy. Het is toch wat. En als die gepeste jongen vanwege het uitzichtloze treiteren geen uitweg meer ziet dan van de Spijkenisserbrug te springen is het land weer te klein en vindt iedereen het zielig. Emo-parasieten of niet, Project P doet tenminste wat scholen niet doen. Gratis MWNW BindendSchoolAdvies™: stuur je kind niet en we herhalen NIET naar het Einstein Lyceum. Als je van je kind houdt, tenminste. Kutschool. 

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation

11 reacties

 1. Willem47 Beantwoorden

  Uw zeer ongenuanceerde mening deel ik volledig.

 2. Maarten Beantwoorden

  En die simpele zielen van geenstijl vinden het helemaal geweldig en geilen er op. Eigenlijk wel logisch, want het zijn zelf enorme pestkoppen met hun minderwaardigheidscomplex.

 3. Angelique Beantwoorden

  Zelf heb ik ook op deze school gezeten en ben nog nooit zoveel gepest als op dat moment. Voor en na schooltijd werd ik opgewacht en thuis zaten de eieren tegen de ruiten. Verschillende malen op school bij de directeur gezeten, waarna er beloofd werd dat er iets aan gedaan werd.. zonder resultaat.
  Zelfs in de pauzes in bijzijn van de leraren werd ik geduwd en geslagen, maar nog steeds was er volgens hun niets aan de hand.
  Dit is een van de voornaamste redenen dat ik mijn VWO niet afgemaakt heb, en heb hier nog elke dag last van..

  Maar alles is zoooo goed geregeld.
  Ouders, stuur je kind inderdaad nooit naar deze school als je van ze houdt! Ze verdienen zoveel beter!

 4. dominique Beantwoorden

  toen mijn broer op die school zat, had een jongen zichzelf opgehangen. heel heftig en de school was in rep en roer. gaat zeker nu weer gebeuren?? kind wordt ontzettend gepest, van school gestuurd ( waarom eigenlijk???) hoop niet dat t zal gebeuren, maar stel dat hij een eind aan het leven zal maken zullen alle leraren en leraren denken: och hadden we maar! hadden we maar geluisterd, hadden we maar actie ondernomen… hadden we maar! en dan? dan is het te laat. snap niet waarom het altijd zo ver moet komen voordat mensen gaan na denken. jongen, ik weet niet of je dit leest, maar hou je haaks. zoek een andere school, maak een nieuwe start. ik zelf zat op de eilanden in spijkenisse, maar dat is voor jou te laag. ik hoop ontzettend dat je je sterk houd, en bedenk dat die kloot zakken het niet eens waard zijn om boos te zijn, te discuseren enz. het komt wel goed met je. heel veel sterkte!!!

 5. Joyce Beantwoorden

  Nou zeg!!! Dit is toch te belachelijk voor woorden!! Ze moeten de pesters van school sturen…niet het slachtoffer! omgekeerde wereld dit. Mijn dochter van 14 wordt ook gepest op school…en ze beseffen niet wat ze een meisje van die leeftijd (wat toch al zo onzeker is) hiermee aandoen!! En bij haar op school doen ze er ook niet heel veel aan,maar ik ga tot het uiterste. Goed voorbeeld wat deze school hier geeft trouwens…zo worden de pesters gewoon beloond voor hun gedrag en zal het nooit stoppen! Heb hier echt geen woorden voor…

  1. Piet Beantwoorden

   Alles wat op internet staat is waar!

 6. anoniem Beantwoorden

  Inderdaad, ik deel jullie mening. Onze dochter werd op deze school ook enorm gepest. de directeur is een goede verkoper, maar een slappe lul. zijn praatjes en beloftes zijn iedere keer goed, maar er ook echt iets aan doen ho maar. onze dochter is naar een andere school gegaan. daar blijkt zij ook nog eens bijna een jaar leer achterstand te hebben omdat de leertoestand op het Einstein ver beneden peil is. Hup Einstein, hup…. Hopelijk komt deze jongen er weer boven op. Patrick sterkte jongen.

 7. erik tervoort Beantwoorden

  Had dit niet beter kunnen verwoorden. De enigen die van deze school gesodemieterd zouden moeten worden zijn de pesters en de rector voorop. Zum kotsen dit.

 8. Jolanda Deinert Beantwoorden

  Mischien een blacklist maken van scholen die pestgedrag niet aanpakken. En op basis van die lijst van overheidswege subsidies aan deze scholen stoppen. Schande deze school moet zich schamen!!!

 9. nicole visser Beantwoorden

  Einstein Lyceum? Hahahahaha laat me niet lachen. Einstein draait zich nu nog om in zijn graf bij het horen van zoveel incompetentie. De rector doet zijn best voor gepeste leerlingen? Zijn best is helaas het maximum van inefficiënt functioneren. Schande! Ze moeten zich zeer ernstig schamen. Met “ze” bedoel ik ook de rechter. Die is van hetzelfde laken een pak. Het zou die twee leeghoofden niet misstaan om publiekelijk naast elkaar aan de schandpaal gepest te worden. Met eieren, tomaten en af en toe een handvol stront. Gelijk hun mentaliteit. Een strontmentaliteit. Bah, wat walg ik van dit soort “mensen”. Jammer dat we aan dit soort idioten overgeleverd zijn. Dat steekt me het meeste.

 10. maaike Beantwoorden

  Ik vind dit ronduit schandalig. Het einstein lyceum? Nee, beslist niet wat mij betreft. Aan de acties van deze school, is namelijk niets maar dan ook niets SLIM te noemen.
  De media benaderen puur om hun eigen naam hoog te houden en dan ook nog de klas vertellen dat ze niet boos moeten zijn op RTL, Nee : ”jullie moeten boos zijn op Patricks ouders!” Haha, dit is toch gewoon meewerken aan pesten? Geef de klas nog even een extra zetje in de rug om Patrick gewoon opnieuw te pesten. Dat kan toch niet? Want dus wordt Patrick automatisch weer de dupe en krijgt hij weer een SHITLOAD over zich heen en dus mag hij maar niet meer de klas in? Hem apart zetten en hem vervolgens geen onderwijs aanbieden? Waar leven we, Afrika? Iedereen hier heeft GELUKKIG, het recht en de mogelijkheid op onderwijs. Maar bij het Einstein lyceum, denken ze daar blijkbaar anders over. BRAVO Einstein college, dit is dè manier om jullie school weer op de kaart te zetten :’) NOT. Ik hoop oprecht dat er nog een andere school is in Hoogvliet waar kinderen wèl normaal heen kunnen en waar dit soort gedrag niet wordt getolereerd. Achterlijke school. Amen.

  En dan lopen ze vervolgens te miepen dat de directeur wordt lastig gevallen, maar hey Einstein lyceum, wat hadden jullie dan verwacht? Jullie hebben zelf een informatie folder online staan, met daarin, jawel, het 06 Nummer van de directeur! Dus nu kunnen jullie hier andere mensen wel de schuld van gaan geven, maar het is gewoon te vinden op het web hoor. En by the way: ”Wie de bal kaatst, kan hem terug verwachten” Succes met poetsen jongens! Dat jullie school nu beklad is, verbaast me totaal niet. Als jullie deze school ooit nog willen laten werken, mag je wel eerst gaan re-organiseren en die hoge pief vervangen voor een normaal en begripvol persoon.

  Amen.