Tranentrek-gedicht MH17 blijkt net zo vals als de schrijfster

Gedicht voor de slachtoffers, voor de nabestaanden. Mooi, ontroerend en inzichtelijk. Het is onbegrijpelijk, emoties zijn heftig en verwarrend. Men is op zoek naar woorden om dit diepe verdriet te kunnen omschrijven. Jij schreef het gedicht. Jij beschreef die emoties. Jij plaatste die woorden waar wij naar op zoek waren. Jij vertaalde het verdriet. Jij als moeder, een moeder met een eigen productiebedrijf

Het gedicht geschreven vanuit een moederhart bleek geschreven vanuit een zakenvrouwhart. Kansen grijpen wanneer die zich aan doen, nietwaar, Annet? Vliegtuig stort neer, lijken verfrommeld en ontbindend in het gras en mevrouw ruikt bedrijfsmogelijkheden. Gedichtjes doen het heel goed in de markt op het gebied van rampen. Jij zag die vraag en gaf ons aanbod. Als dat geen creatieve bedrijfsvoering is dan weten wij het ook niet meer. Maar doe iedereen een plezier en stop alsjeblieft met zingen!

(tekst gaat verder na de advertentie)

Wij verwachten meer helende woorden en producten vanuit het bedrijfsleven. Unox knakworsten, want ook bij bergingswerkzaamheden krijgt men een stevige trek. Dettol automatische zeepdispenser “Politieke waanideeën kunnen wij niet stoppen maar bacteriën wel“. En zo zijn er nog een tal van mogelijkheden en is er nog een hoop geld te verdienen in deze rampenbedrijfstak. Aangezien deze vorm van marketing nog even wennen is voor de mensen beginnen we rustig aan met gedichtjes waaronder de bedrijfsnaam is vermeld. Later zullen de mogelijkheden grenzenloos zijn.

Instant Update: we hebben nog niet gepubliceerd of het Twitteraccount van Annettepet is net zo tot stof vergaan als haar fictieve zoon. Maar gewoon nog via Facebook te bereiken hoor!

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation

20 reacties

 1. Neusbeer Beantwoorden

  Ze heeft zich zelf al ingedekt op facebook met uitleg !

  GEDICHT VAN EEN MOEDER – MALAYSIA AIRLINES MH17 – 17-07-2014
  Een FICTIEF (!!!) gedicht wat ik schreef om die gevoelens te kunnen verwoorden waar sommige moeders onder ons nu mee om moeten gaan…

  1. anita Beantwoorden

   Nou dat doe ik voor t eerst, een reactie plaatsen dan oké. Meningen over elkaars uitingen zijn pure ego-kwesties en gaan aan alle verdriet en onbegrip van nabestaanden voorbij. Uiteraard zullen zij dit niet eens lezen, gelukkig maar. Ieder het zijne natuurlijk maar ik vind dit zo niet op zijn plaats of ingetogen. Indien dit ook een manier is om e.e.a. te “verwerken” oké dan maar ga elkaar niet zo woordelijk te lijf dan. Ging om dat gedicht geloof ik, nietwaar Tja gaat ver maar was het niet gewoon goed bedoeld. Enfin heb geen kaas van dit soort forums en ben niet op facebook of twitter of wat dan ook. Heel bedroefd zeg ik “‘het gaat je goed allen en koester wat je lief is. Gegroet.

 2. Heidi Hupperdepup Beantwoorden

  sommige mensen gaat dus zelfs over lijken om maar aandacht te krijgen….

 3. John de Wee Beantwoorden

  laten opnemen dat soort mensen

 4. Monno Janssen Beantwoorden

  Het bericht is bewerkt. Er staat nu fictief bij.

 5. Yessica Jaspers Beantwoorden

  Ja nu staat er idd fictief… wat een muts!

 6. Irma Vlasblom Beantwoorden

  Zielig dat je dit soort dingen moet doen om aandacht te krijgen ..

 7. Spice Beantwoorden

  Shit, ik maakte de fout om op zingen te klikken.

 8. Daantje Scholten van Lies Beantwoorden

  JAaaaa nu gaan de Media richting mensen wijzen …. nu ze zelf alle rotzooi de wereld hebben in geholpen en blijkt dat Rusland er niets mee van doen heeft …. hoe Hypocriet is de Bilderbergmedia in Nederland!!! eerst achter de VS aanhuppelen als makke Schapen en nu met de vinger richting de burger wijzen,

  1. Calculus Beantwoorden

   Wat een vieze blubberkut.

  2. Spice Beantwoorden

   @Daantje, waar heb je het in godsnaam over, beetje overspannen?

 9. Pien Beantwoorden

  Ik heb heel wat lijkepikkers en profiteurs meegemaakt, maar Annet spant de kroon. Zij walst over lijken zonder eenige schamte. Wat een kutwijf.

 10. Peter de Bruijn Beantwoorden

  Wat een zeikerds zijn jullie. Andre Hazes zong al in de Vlieger over een zoon die zijn moeder was verloren en dat hij dus weduwenaar was. Mooi liedje, maar inhoudelijk ging het niet over hem: hij had toen nog geen zoon en ook geen overleden vrouw. Hazes hoefde er toch ook niet iedere keer bij te zeggen dat het lied niet over hem ging.

 11. Anoniem Beantwoorden

  Ze stuurt foto’s van haar doos naar wildvreemde mannen

  1. Anoniem Beantwoorden

   Deze vrouw moet direct opgenomen worden en uit de maatschappij verdwijnen !!!

   1. Anoniem Beantwoorden

    Ze heeft mij wat geflikt net na de ramp van MH 17. ! Ze mag ook niet zonder toestemming van ons nabestaande een lied zingen over de vliegramp nl ! Deze vrouw is ziek en moet geholpen worden ! Wil de aandacht krijgen alsof zij een zoon heeft verloren bij vliegramp nl godverdoomme waar is dat cut wijf mee bezig zeg !! Ze heeft verdomme een verhaal verzonnen op condolance berichten en deed alsof ze mij was nl ! Ik ben nl mijn zoon verloren maar ze deed zich voor als mij ! Hele dorp is op zoek naar dit gestoorde kreng ! En eindelijk heb ik haar te pakken !!! Ze is nog niet van ons af !!!!!

    1. Anoniem Beantwoorden

     Ik kan m erop zetten.. Foto van haar onderkant

     1. Anoniem

      Ik ken een moeder van een mh 17 slachtoffer. Dit is respectloos. Een dik, vies, dom, lelijk molenpaard. Schele hoer dat ze is

     2. Spicy

      Godsamme zeg, is dit niet een beetje mosterd na de maaltijd?

     3. Anoniem

      Kan wel zijn… Ik denk dat ik haar kinderen ook eens ga inlichten over haar praktijken. Heb je enig idee hoe erg T voor mijn kennis is dat zij zich uitgeeft voor moeder van slachtoffer?