Drie Haagse jihadisten-ronselaars opgepakt

Ja, nu ineens wel. Al tijden is onder andere hier bij MWNW te zien wat de jihadisten uit Den Haag zoal uitspoken. Zichtbaar voor iedereen, maar burgemeester Van Aartsen keek alleen maar de andere kant op. Tot vandaag. Er komt een moment dat zelfs de grootste wegkijkers geen keus meer hebben, qua feiten negeren. Vandaag zijn in Den Haag en Duitsland drie jihadisten uit Den Haag aangehouden, te weten de alombekende Abou Moussa (alias Azzedine Choukoud), zijn vrouwtje en Abu Souhayb aka Rudolph Holierhoek, Nederlands bekendste babydoodschudder en tevens vaste columnist bij de haatzaaiers van DeWareReligie.

Opvallende sidenote trouwens. De drie zijn niet alleen aangehouden voor het ronselen van gelijkgestemde relimalloten, maar ook voor het voorbereiden van een terroristische aanslag. In totaal zijn nu al negen mensen aangehouden voor ronselpraktijken en/of het plannen van al dan niet terroristische aanslagen, waarvan het grootste gedeelte afkomstig is uit Den Haag. Grappig genoeg verscheen in het AD van vandaag een twee-pagina’s groot stuk over een tour van Van Aartsen door de Schilderswijk waarbij hij verklaarde dat er in de Schilderswijk geen Kalifaat heerst en het allemaal lieve, vriendelijke mensen zijn die er wonen. Dus. Alle vandaag opgepakte jihadisten woonden dus in Schilderswijk, dat u het even weet.

(tekst gaat verder na de advertentie)

Applaus voor het oppakken van deze drie potentiële plofkippen hoor. Maar wel bij de les blijven, Jozias. Dit zijn vast de laatsten niet.

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation

4 reacties

 1. Adrie de Jong Beantwoorden

  Wat een malloot die Judas van Aartsen.

 2. corbison Beantwoorden

  Maar volgens onze Haagse Harry (Jozias Van Aartsen) bestaat het Schilderswijk Kalifaat niet , deze kwibus is de notoire opvolger van de meest bekende Kaviaar Socialist Job Cohen ( oud Burgemeester Adam) struisvogel politiek en geen verantwoordelijkheid willen nemen

 3. hendrik j. Beantwoorden

  ehh en al die andere vaandelzwaaiers dan?
  die stonden daar toevallig en iemand vroeg, pssss hou effe vast of zo?

  lieden als cohen, v aartsen etc slepen NL naar de slachtbank.

 4. Omar ibn Emile Beantwoorden

  Asalaam aleikoem wa rahmatoelahi wa barakatoehoe,

  Allemaal in heropvoedingskampen deze gasten. Worden totaal niet geleid door vooraanstaande geleerden, noch hebben zij geleerden in hun gelederen. Ze roepen maar wat, niets is gebaseerd op ilm = kennis.
  Gevaarlijk volk, goed in de gaten houden en beseffen dat zij slechts een hele bizarre, kromme waarheid van de Islam proberen over te brengen. Waarschijnlijk heeft dat te maken met geestesproblematiek die op deze manier zijn uitweg kent, i.p.v 1-op-1 met een psycholoog te gaan praten om erachter te komen waar ze nou werkelijk last van hebben. A’oedhoe billah. Eerst kennis opdoen, daarna praten, en jezelf Abou noemen dat is niet iets wat je aanzien verhoogt, net als je eigen baby vermoorden. Dat verhoogt je aanzien ook niet. Ironisch dat Abou vader betekent.