De crisis die IS is? Lange Frans heeft antwoord!

Het was een drukke ochtend voor Lange Frans. De denktank draait op volle toeren in zijn Oval office. Wij weten allemaal dat drs. Frederiks aan het solliciteren is naar een positie op de afdeling Buitenlandse zaken. Een man met zijn opleidingen en zeer uitgebreide levenservaring op het gebied van oorlogsvoering en structuren binnen de verscheidene militante bewegingen verdient die positie. Timmermans bedankt voor alles maar tot ziens!

Het was schrikken om te horen dat de IS één groot verzinsel is van de CIA. Het is een intern job volgens hoogleraar L. Frans. Ook schijnt er buitenaards leven bij betrokken te zijn. Dat kon de rapper van origine niet concreet onderbouwen maar we zullen binnenkort vast de eerste bewijzen op de redactie binnenkrijgen. Na al deze hectiek van meningen en ferme discussies kunnen wij wel bevestigen dat dhr. Frederiks er 200 volgers bij heeft. CIA, IS of E.T.? Het blijft voor de Diemenaar een win-win situatie. Nou Frans, veel plezier ermee, als je maar gelukkig bent.

(tekst gaat verder na de advertentie)

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation

10 reacties

 1. thomas Beantwoorden

  Je weet het maar nooit, misschien wel misschien niet. Tv, internet of krant geen enkele bron die geen reden heeft om niet objectief nieuws te weergeven. je gaat er vanuit dat het de waarheid is omdat je niet kan voorstellen dat er niemand is die de leugen kan doorprikken, maar dat weet je ook gewoon niet.
  Dan is het gewoon een muntje opgooien 50/50.

 2. Maria Anita Walison Beantwoorden

  Dombo

 3. piterfries Beantwoorden

  Dat denktanks propaganda- en manipulatieclubjes zijn moet bekend zijn.
  Eén van de ergste lijkt mij AEI, lees hun PNAC verhalen.
  De Bushmannen en Drobama voeren ze uit.
  Wat IS is weet ik niet, sinds ik hoor dat de club twee miljoen dollar per dag verdient met olie, kan het er bij mij niet meer in dat IS overnight is ontstaan.
  Kan het zijn dat de VS IS steunde, zo lang de VS de illusie had dat IS Assad omver zou werpen ?

 4. Danny Meppelink Beantwoorden

  komt zeker weer aandacht tekort. lijkt dries roelvink wel

 5. Ignaz Beantwoorden

  Natuurlijk heeft hij gelijk. Maar er zijn veel meer verbanden. Aan de voorkant heeft het allemaal een naam, aan de binnenkant is het een creatieve puinhoop. Alles en iedereen is op eigen wijze betrokken. Daarom is deze visie beperkt, op het kinderlijke af.

 6. John de Wee Beantwoorden

  Lange Frans wie is dat dan? laat hij eerst is leren dat vrouwtje van hem in de hand te houden, bij hun is vrije wapens hebben heel gewoon

 7. Nieske Aalders Beantwoorden

  Mot dat nou?

 8. Luuk Nomen Nescio Beantwoorden

  Lange Frans heeft wel gelijk!

  1. hendrik j. Beantwoorden

   lange frans, die zielige idioot heeft er zo veel doorheen gesnoven en gejaagd dat hij tot geen enkele normale gedachte meer in staat is, wanneer je denkt, dat zo n idioot nog tot ook maar een normale gedachte in staat zou kunnen zijn, dan……