Jan Bennink: Defensiedubbeltje op zijn kant

Met gepaste en volkomen terechte trots presenteren wij op MWNW, van ons, voor u: Jan Bennink! U weet wel, wijlen @superjan, die rot uit het reclamevak, die kickbocksende man met een mening die onder andere mede-oprichter was van PowNed en het Burgerforum EU én ook nog eens een heersende column in de VK had. Die Jan Bennink. Te pas en te onpas zal hij als het zo uitkomt ons voorzien van zijn ongezouten mening over van alles en nog wat. Deze eerste keer over, nou ja, leest u het zelf maar. Jan, take it away!

Wie geïnteresseerd is in de staat van onze noeste krijgsmacht -nu we op voet van oorlog staan geen overbodige luxe- moet het door Annemarie van Gaal gefinancierde prachtprogramma ‘Dubbeltje op zijn Kant‘ van gister even terugkijken. Op de bank zat een kerel, nou ja man, nou ja metroseksuele snotlap, die 7 jaar defensie achter zich had gelaten, teneinde zich om te scholen tot verpleegster…

Blonde Beckhamhaartjes, armen als gepoetste saté-prikkertjes, een radeloze blik van een baby die twee dagen in een luier met wormen heeft gezeten. Het toppertje van Jan de Witt had het samen met zijn vriendin (gemaakt van jammerende smeltboter en reuzel) voor elkaar gekregen om in no time €65.000,- schuld op te bouwen. Geen idee hadden ze hoe het kwam… (misschien het maandelijkse pinnen bij Albert Heijn voor €1700,- Rambo?)

John Williams had weinig moeite om 30mm gaten te schieten in de defensie van onze roze baret. RTL4’s onvolprezen ebbenhouten schuldenarenslachter had zijn brutale muil nog niet opengetrokken en daar kwamen de waterlanders bij onze trotse ex-onderdaan van Jeanine Hennis. Traantjes in de ogen en een bibberlipje.

Laten we maar hopen dat dit hoopje ellende een uitzondering is en geen doorsnee exemplaar van de gasten die het straks tegen de slagers van IS moeten opnemen. Anders stel ik voor dat onze infanterie alvast preventief de halsslagader doorsnijdt in een lauwwarm hamambad met een pijnloze Gillette platinum. Scheelt weer een boel oranje overalls en decapitatie-gore.

Hennis, stop de crisis bij Defensie. Hou eens op met het rekruteren van dit soort argeloze, karakterloze en hopeloze wezens.

prutsersVrijheid van Meningsuiting. Gebruik 'm goed.