Nederland, sta op en weiger 642 miljoen aan Brussel te betalen!

De onderste steen moet boven komen” zei minpres Rutte toen de lijken van vlucht MH17 nog lagen na te dampen in de Oekraiense velden. Hij vertelde er niet bij dat hij die steen zelf helemaal onderop verstopt heeft. En gans het land applaudiseerde zichzelf bloedblaren toen minister Timmermans grote dikke krokodillentranen jankte voor het oog van de wereld. Want wat sprak die man mooi Engels he? Echte leiders doen dat. Wat zullen de nabestaanden een steun hebben gehad aan die mooie woorden van Timmermans en de belofte van onze eigen premier “kordaat op te treden”! Poetin heeft al maanden slapeloze nachten.

En toen kwam Brussel met de naheffing van 642 miljoen euro. Want Nederland bleek véél welvarender geweest te zijn de afgelopen jaren dan men eerst dacht! Bovendien moesten alle niet-officiële inkomsten van de burger (dus: zwart geld vanuit de misdaad of prostitutie) óók worden meeberekend in de eindafrekening. Wow. Dat zou zonder meer betekenen dat mafialand Italië in 1 klap failliet zou gaan. Of wat te denken van de Fransen, die dikke dunne schijt aan Brussel hebben en pertinent wéigeren te bezuinigen…

Maar Brussel zou Brussel niet zijn en hun eigen megalomane landbouwsubsidie-heen-en-weer-gegooi aanpakken. Of een einde maken aan het honderdenmiljoenenperjaarverslindende eeuwige boemeltje tussen Straatsburg en Brussel. Tuurlijk niet: die Nederlanders, díé moeten aangepakt worden. Een makkelijker target bestaat er gewoon niet, met bobble head Rutte aan het roer, die uiteraard wéér om het hardst roept dat deze zaak tot op de bodem uitgezocht moet gaan worden maar ondertussen al de portomonnee getrokken heeft.

En dan, natuurlijk als klap op de vuurpijl, de grootste verrassing van dit kabinet dit jaar: de persoonlijke naheffing op de inkomstenbelasting! Of de helft van de Nederlandse bevolking even gemiddeld 150 euro per persoon bij wil lappen. Per persoon that is. Dat wordt voor werkende stelletjes een heel karige kerst dit jaar. En nee, dat geldt niet voor de mensen die niet werken. En nee, geen zorgen, sust Wiebes: natúúrlijk mag je in termijnen terugbetalen. Doen we niet moeilijk over. Pas als je meer dan €25.000 per jaar verdient ben je de lul. Doorgaans niet de mensen die de straat op gaan om te protesteren, er moet immers gewerkt worden! Win-win situatie voor elke oppressor. En dan zijn er nog steeds mensen die het raar vinden als je in je aftandse barrel je wenbrauwen fronst wanneer je weer van de weg gedrukt wordt door een met 20-jarige naar vrouwen sissende bontkraagdragers gevulde Audi. Bedankt Rutte, dat je het geld ook eens gaat halen bij diegenen die blijkbaar geld zat hebben, geld dat wordt meegeteld door je vrienden in Brussel maar waar nog nooit een cent belasting over betaald is.

Waar trekken ze die jokers, die door moeten gaan voor onze bestuurders, toch elke keer vandaan? Is er ergens een geheim laboratorium waar ze ruggengraatloze Nederlanders kweken? Genoeg is genoeg. De burger is het zat. Die 642 miljoen halen ze maar en keer ergens anders vandaan. Niet meer bij ons. Uiteraard hoort daar een website bij waar je je stem kan laten horen. Klik hier, kies NEE en klik op VOTE. Het is tijd dat we als volk een eind maken aan deze Haagse poppenkast.Vrijheid van Meningsuiting. Gebruik 'm goed.