Breaking Video: Turkse nationalisten slaan Amerikanen in elkaar op straat


Turkije. Waar je zo lekker all-in drie weken in de zon kan bakken, köfte vretend en met de dolmus voor een kwartje naar de bazar kan om je verzameling nep-Gucci’s aan te vullen. Turkije, de toegangspoort tot Europa. Het land waar de regering zegt: ‘Weet je wat? dat ISIS dóét maar, zo vlak over de grens‘ en genocide laat gebeuren. Het land dat een perfecte voedingsbodem voor islamitische haat jegens het Westen blijkt te hebben. Zie hier die haat in beeld. Iedereen lijkt de beelden uit Egypte alweer vergeten te zijn, waar vrouwen op het Egyptische Tahrirplein door massa’s religiegestoorde testosteronprimaten verkracht worden. En nu dus ook in Turkije. Twee Amerikanen worden door een meute Turkse nationalisten verantwoordelijk gehouden voor zo’n beetje alles wat er mis aan het gaan is in die regionen. Volgens het bekende laffe recept natuurlijk: met z’n allen tegelijk tegen 1. Dat gedrag komt omdat er een lafheids-gen in het water zit in die gebieden. We zien het hier in Nederland ook steeds vaker. Deze schokkende beelden zijn gisteren vrijgegeven. Hoe het afgelopen is met de belaagden is nog niet duidelijk.

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation

12 reacties

 1. Chantal Tielemans Beantwoorden

  Verschrikkelijk

 2. Tijs Ketelaars Beantwoorden

  En als wij dit in Nederland zouden doen, zouden de gevolgen niet te overzien zijn!!

 3. Member88 Beantwoorden

  Turkije op weg naar de goot. Gebruikelijk in islamiserende landen. Dit soort beelden zet je wel aan het denken of Turkije nog wel een vakantiebestemming is. Ga je zonodig naar die regio, ga dan naar Israël waar geen lafheids-gen in het water zit. Gelukkig is dat land tot de tanden toe bewapend.

  1. Anoniem Beantwoorden

   Je zegt je vakantie beter te vieren in een land dat zijn eigen minderheden gevangen houdt en zowat dagelijks de mensenrechten schendt. Lijkt me toch een slechte alternatief.

 4. piterries Beantwoorden

  Misschien zetten dit soort gebeurtenissen Amerikanen aan het denken, of de praatjes van Obama over democratie en mensenrechten wel overal aanslaan.
  Toen Bush jr lang geleden in Europa was, was hij geschokt over de anti VS demonstraties.
  Het haalde niets uit, dat komt misschien doordat figuren als Rutte en Timmerfrans nog steeds opzitten en pootjes geven, net als de andere Europese ‘leiders’.

 5. Ineke de Rijk Beantwoorden

  Bizar, wat bezielt iedereen. Niet normaal, laten ze zelf eens goed kijken wat er mis is in hun land.

 6. Esmee Blanco Beantwoorden

  Angstaanjagend 🙁

 7. Floor Van der Bult Beantwoorden

  …. Nou ja..

 8. poek Beantwoorden

  Hopelijk zien veel mensen hoe ze daar met buitenlanders omgaan ,en dus niet meer veilig bent in Turkije. Ik ben er 2 x geweest maar NOOIT meer. Als ik om me heen kijk voel ik me al in Turkije thuis. Lekker doorgaan zo ,dat is goed voor het toerisme !!!!!!!!!

 9. damat ferit Beantwoorden

  Voor de duidelijkheid…Amerikanen hebben 10 jaar geleden bij de Turkse officiers zak over hen hoofd gedaan…Dit is hen vergelding….

  1. Frederik Beantwoorden

   Bull shit wij zijn zowat bevrijd door de Amerikanen in de tweede wereld oorlog dus hjb gwn

   1. Anoniem Beantwoorden

    Wat heeft dat met Turkije te maken? Trouwens, het feit dat een land jullie heeft bevrijd betekend niet dat je je bek niet kunt opentrekken als ze de mensenrechten schenden.