GROOT EUROPEES SUCCES! U mag straks 5mb GRATIS roamen

Ah ja, dat hadden we ook nog. Het eclatante succes van Neelie Smit-Kroes en haar voorgangster, Viviane Reading, om de roaming-kosten aan banden te leggen. Roaming, u weet wel, de kosten van bellen en gebeld worden in het buitenland. Want ‘we’  zijn tenslotte één Europa en daar moet je ook gewoon fatsoenlijk over de grens heen kunnen bellen en whappen. Op zich een goed initiatief natuurlijk. Eindelijk eens iets echt nuttigs vanuit Brussel. Of tenminste, dat hoopten we natuurlijk. ECHTER! We worden weer betutteld en belogen waar we bij staan natuurlijk. Want wat levert die vijf jaar durende campagne nou helemaal op? Bovenop de verplichte waarschuwing als je 50 mb in het buitenland hebt verbruikt (en dus hopelijk voorkomt dat je bij terugkomst in Nederland een rekening krijgt waarvoor je een hypotheek moet afsluiten om hem kunnen voldoen) en een daling van een paar centen in belkosten per minuut, komt de Europese Commissie vandaag met het geniale dictaat dat u, jawel en hou u vast, vijf (5) hele MB’s uit uw eigen bundel gratis mag roamen. Daar kun je precies 2,5 foto versturen via whatsapp, 10 minuten facebooken, het weer checken en 30 seconden youtuben. Om maar wat te noemen. En dat is allemaal ‘of’, niet ‘en’. Kortom. Lobbyen werkt in de EU. Tenminste, als je een telco bent en geld genoeg hebt verdiend aan jarenlange debielhoge roamingtarieven om parlementsleden om te kopen. Dankjewel voor niets, EU. Prutsers.

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation

2 reacties

  1. Neppak Regor Beantwoorden

    Wat een incompetente duivelse prutsers zijn het toch ook he..

  2. Theo Hofman Beantwoorden

    Ze mag haar bek wel weer voor 5 MB gratis laten liften.
    Gebeurde toch al, op kosten van haar uitstekende ziektekostenverzeketing, vrijwel zonder premie!

    Ja onze bestuurders, een gladjanus zonder glad getrokken bek, dat bestaat niet!