Zo dan. Het schandaal van de verkrachtte meisjes in Oxford is nog groter dan al gedacht werd. Al in 2013 werd de Oxford Sex Ring opgerold, maar pas nu komt de omvang van het misbruik van jonge meisjes (11-15 jaar) echt aan het licht. Maar liefst 373 meisjes blijken gemarteld, geprostitueerd en bruut verkracht te zijn door een bende bestaande uit voornamelijk Pakistaanse moslims, over een periode van jaren. Hoe dit zo lang heeft kunnen voortduren? Politieke correctheid, zo zegt verdorie Premier Cameron zelf. Het probleem waren namelijk niet de bendes bevolkt door moslims van Pakistaanse afkomst, maar het probleem lag bij makkelijk beïnvloedbare meisjes die verkeerde keuzes maakte. Welja, natuurlijk. Blijkt de satirische handleiding tot verkrachting van Stella Bergsma ineens al jaren een standaardwerk te zijn in Engeland. Je verzint het echt gewoon niet.

Maar deze zaak staat niet op zichzelf. Al jaren is er een probleem met voornamelijk uit moslims bestaande bendes die jonge meisjes vrolijk prostitueren. En dan zijn er ook uiteraard de beschuldigingen richting BBC-presentatoren, leden van het parlement en zelfs Prins Andrew over vermeende pedofilie. Je zou kunnen stellen dat jonge kinderen in Engeland op seksueel gebied even veilig zijn als een cartoonist in het kalifaat. Wordt het gewoon niet eens tijd om dat complete eiland in al zijn politieke correctheid af te zinken?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here