Video! Waarom mannen naar andere vrouwen gluren

Waarom gluren mannen eigenlijk naar andere vrouwen? Dat is een vraag die veel vrouwtjes, vriendinnetjes en alles daar tussenin bezig houdt. Houdt hij nog van me? Is mijn kont echt zo dik in deze broek? STERF KRENG STERF!!!! DIT IS MIJN MAN! Die lul kan vanavond lekker gaan fappen et cetera, et cetera. Maar vrouwtjes, vrees niet! Mannen blijven gewoon gewired als holbewoners, kunnen we helaas niks aan doen. Als wij een paar jopen in een bh zien stuiteren raken we in trance. Maar terwijl u die avond nog zit te denken aan die vrouw naar wie wij keken, zijn wij haar al lang vergeten. Sterker nog, zelfs als we gemarteld worden zouden we echt die vrouw niet meer kunnen herkennen als verschillende foto’s worden voorgelegd. Dus vrouwen, wees niet onzeker want hij is bij je omdat hij jou wil en niet die ander. En laat ons gewoon fijn naar andere wijven kijken.

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation