VIDEO! TOET TOET! Peshmerga schiet een IS monstertruck de lucht in!

Vandaag weer een GROTE VUURBAL JONGUH! Gelukkig letten de helden van de Peshmerga wel goed op en vieren ze nog niet een feestje voordat de oorlog voorbij is. In het bovenstaande filmpje zien we dit keer een IS monstertruck vol springstof op de soldaten van de Peshmerga afkomen. Helaas is de monstertruck iets te afgeladen vol met knalstof dus de vrachtwagen komt maar niet echt op snelheid. Geen probleem denken de Koerden, ze zijn de beroerdste niet dus ze willen de IS malloot wel een handje helpen door hem naar het hiernamaals te schieten. Één voltreffer en de opblaasbaard gaat sky high. Wij bij MWNW houden echt van alle bevolkingsgroepen maar als het om de NazIS van IS gaat kunnen we niet anders dan MINDER, MINDER, MINDER, roepen. Peshmerga – Opblaasbaard 1-0!

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation

3 reacties

  1. hendrik j. Beantwoorden

    en op naar de volgende immers een goede jihadi, is een dooie jihadi.

  2. Richard Brakeboer Beantwoorden

    Grote klasse afmaken dat tuig!

  3. Ausputzer Beantwoorden

    Broodje Kebam? Nee te gemakkelijk..