AMERIKA IN PANIEK! Nederlander Frank Hoogerbeets voorspelt mega-aardbeving op donderdag

Frank Hoogerbeets is de naam, en voorspellingen zijn z’n faam. Met zijn Ditranium Media Center (Al sinds 2002 dé portal voor al uw kosmische boodschappen van Aartsengel Micahaël, de Arcturiërs en De Stichters, alsmede inzichten over Verhoogde Instromingen van Energie) zaait hij momenteel angst en verderf onder niet al te intelligente Amerikanen. Frankie voorspelt namelijk dat aankomende donderdag, 28 mei, een 9.8 earthquake de gehele sakkerse oostkust van de aardbodem weg zal vagen. En nee, dat is niet omdat toevallig rampenfilm San Andreas in Nederland in de bioscopen komt, maar omdat er een paar planeten op een rij staan en Nostradamus daar ooit een ruft over liet. Maar liefst 24 minuten lang lult hij vol met ‘bewijzen’. Yeah right. Gelukkig zijn er ook echte wetenschappers zoals Phil Plait van New Scientist, die met bewijzen het wappie wappie-gebazel van naar het rijk der scheefstaande planeten verwijzen. Maar het kwaad is natuurlijk al geschied; Nederland staat er weer gekleurd op. En bedankt hè, Frank. Prutser. Blijf even van dat ingestraalde water af ofzo.
Update: Apocalyps gecancelled, video weggehaald. Jammer hoor.

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation