EU-FoodGestapo: ‘Meer dan 4 kopjes espresso per dag is schadelijk’

De Russen die op het punt staan een monsteralliantie met China te sluiten en zo een militaire wereldmacht vormen die Europa in een vloek en een scheet om kan werpen. Amerika die met het TTIP-handelsverdrag zo’n beetje aan alle kanten over de Europese consument heenwalst, qua democratie en transparantie. De enorme instoom van Afrikaanse vluchtelingen die ofwel de Middellandse zee dempen, ofwel complete landststreken lam leggen. De Grexit, de Brexit en de Nexit. Het Eurovisiesongfestival. Allemaal zaken waar de EU zich druk over zou kunnen maken. Maar neen, het heeft de hoge ambtelijke heren in Brussel behaagd om te waarschuwen voor de ENORME gezondheidstechnische gevaren van espresso. Je. Verzint. Het. Niet.

Je kunt er donder op zeggen dat het niet alleen bij waarschuwen blijft, maar dat er ook wetten en regels voor komen. Maximaal aantal kopjes per dag per persoon, nationaal espressoquotum en boetes bij te hoge inname. En na espresso volgt uiteraard de koffie. En de cappuccino. En de thee. Totdat alle licht uit deze wereld verdreven is. Hallo Brussel: poten af van onze brandstof! This will not stand, man. MWNW UndergroundEspressoSolutions™ neemt alvast het voortouw in het opzetten van espresso-uitdeelpunten, clandestiene bezorgdiensten en zaaltjes waar quotumontduikers hun energieniveaus kunnen opkrikken. Espresso is de wetenschappelijk bewezen brandstof van onze economie (in ieder geval die van MWNW) en die laten we ons niet zo maar af pakken. Join the resistance en red de espresso!Vrijheid van Meningsuiting. Gebruik 'm goed.