Video: Zo ziet de invasie van Europa er uit


Vluchtelingenkamp Spielfeld in Duitsland, gisteravond. Zo ziet het er dus uit als je een complete tsunami van al dan niet Syrische tandartsen, raketgeleerden en systeemanalisten op zijn Duits geconcentreerd in een kamp wil opvangen. De provisorische kampementen die daarvoor her en der worden ingericht zijn gevaarlijk, overbevolkt en totaal niet ingericht op de toestroom van zoveel mensen. Het is niet alleen zinloos, het is een recipe for disaster. Niet voor niets gaat nu zelfs Oostenrijk, dat toch een stukje beschaafder mag worden geacht dan pak ‘m beet Hongarije, een hek bouwen om de enorme volksverhuizing te kunnen stoppen managen. Met de winter in zicht dreigt zich in Europa een enorme humanitaire ramp te voltrekken en Brussel wil ondertussen de deur nog verder opzetten. Dat is ofwel enorm naïef, ofwel een misdadig plan om Europa in totale chaos te storten. Dit is niets minder dan een invasie. Iets anders is er niet van te maken. (Via)Vrijheid van Meningsuiting. Gebruik 'm goed.