Edith Schippers vragen stellen = politie achter je aan

Hallo Politiestaat! Daar zijn we weer. Niet over de gebaande paden lopen en je als dociel schaapje gedragen zorgt er dus voor dat je complete doopcel wordt doorgelicht door gewapende intimidatieagenten. Voorafgaand aan de ministerraad kritische vragen over het al dan niet kunnen betalen van de zorgverzekering stellen aan minister en BEWEZEN LEUGENAAR Edith Schippers? Niet de bedoeling, daar moet de politie even naar kijken. We Are Change deed het en kon direct ervaren hoe vuistdiep de regering in het politie-apparaat zit. Nou nou, NieuwSpraak, is dat niet wat overdreven? Niet echt nee. Je kunt van 20 kilometer afstand zien dat er geen enkele al dan niet terroristische dreiging uit gaat van de We Are Change-man, dus deze intimiderende manier van doen slaat nergens op.

(tekst gaat verder na de advertentie)

Tenminste, kritische vragen… Beetje slecht geformuleerd, onsamenhangend en niet echt to the point want er missen wat oorzaak en gevolgsdingetjes. Maar in ieder geval waren de vragen lastig genoeg om gevolgd, vervolgens uit een overleg gehaald te worden en dan mentaal te worden gevisiteerd door niet minder dan 4 agenten waarvan er eentje dusdanig grote ogen heeft dat het lijkt alsof hij van wat in beslag genomen waar heeft gesnoept. Maar dat is natuurlijk pure speculatie. Anyway.

Kijk en huiver naar de Staat van het Nederlandse Politieapparaat. Eerder al gedegradeerd tot incassomannetjes en nu dus ook al tot ordinair intimidatieploegje van het kabinet. Veelzeggende quote van de jihadbaardagent: “U stelt vragen aan de minister en wij stellen vragen aan u“. Reken er maar op dat mijnheer de vragensteller momenteel een extra vinkje achter zijn naam heeft en zich de komende tijd mag verheugen op nog meer politionele belangstelling. Welkom in bananenrepubliek Nederland.

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation

2 reacties

 1. Karamba Beantwoorden

  Wtf? Is dit Nederland? Of een Zuid-Amerikaanse junta midden jaren ’80?

 2. Corgib Beantwoorden

  Edith Schippers ook VVD ? We mogen niets vragen over haar Echtgenoot VVDer destijds werkzaam bij het Slotervaart Ziekenhuis.
  We mogen haar niets vragen over de ca. 4 miljoen euro aan boete bovenop de premie, die maandelijks binnenkomt van mensen die schulden hebben bij de zorgverzekeraars. Waar blijft dat geld ? Er werd belooft dat daar de schuld van betrokkenen mee zou worden ingelost. Die komen nu nooit meer van de schulden af.
  Maar ja haar echtgenoot een topbaan in de zorg, net als Ad Klink e.a. dus de toekomstige baan voor Edith Schippers. Mag je dus ook niet verwachten dat ze veel voor de gewone man zal doen.
  We mogen niets aan VVDer E.Post vragen over de dubieuze aanbestedingsprocedure van een omstreden buslijn in Velsen.Hiervoor moest een goede FastFerry verbinding verdwijnen. Bij een openbare vergadering destijds nam Johan Remkes VVD haar als een briesende leeuw in bescherming. Ook daar ging het weer over een briefje. VVD staat inmiddels voor Vereniging van Dementen. Het wordt nu duidelijk waarom destijds de winnende kandidaat Rita Verdonk (hard,eerlijk en recht doorzee) plaats moest maken voor de op afstand bestuurbaar robot Mark Rutte.