Zoeken! Politie zoekt nog steeds naar LAFFE meisjesmepper

Nog niets te doen op vrijdagavond? Zoek dan nog even mee naar deze laffe meisjesmepper. De politie heeft een zeer sterk vermoeden wie deze ongeveer 15 á 18-jarige lichtgetintiër is maar het bewijs is nog niet helemaal rond. Aanvullend bewijsmateriaal alsmede getuigenverklaringen danwel fotomateriaal is welkom om deze kloteklapper achter de tralies te krijgen. In de Utrechtse wijk Leidsche Rijn heeft dit stuk verdriet op vier juli van dit jaar een 14-jarig meisje samen met een groep uitgescholden; toen ze van zich afbeet werd ze door de jongen in haar gezicht geslagen en liep bulten, blauwe plekken en een gescheurde lip op. Van de psychische gevolgen heeft ze nog steeds last, aldus de politie. Kortom. U weet wat u te doen staat. Bent of kent u deze driedubbeldoorgehaalde lafbek, sla hem dan niet in elkaar met een in ebolawater gemarineerde honkbalknuppel, bel dan met 0900-TUIG.

(tekst gaat verder na de advertentie)

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation

3 reacties

 1. Karamba Beantwoorden

  Je zou zo’n jong toch… Pleur lekker terug naar je eigen kanaleneiland.

 2. Kees Beantwoorden

  Hoewel ik ook niks van “buitenlanders” moet hebben…
  Dat “meisje” slaat er anders ook lekker op los en de meisjes van 14 die ik ken hebben over het algemeen een wat ieler postuur.
  Eénzijdige berichtgeving.

 3. Arie Beantwoorden

  Iemand aan het filmen, niemand die verder ook maar iets Doet om het het vechten te stoppen. Waar zijn we beland.