Keulse politie geeft toe: Merkel wilde ‘verkrachting’ uit aangiftes halen

De geruchten zoemden al langer rond, maar nu heeft een hoge commissaris van de Keulse politie het ook toegegeven: de regering heeft geprobeerd de aanrandingen tijdens oudejaarsnacht zo klein mogelijk te houden. Om nog even uw geheugen op te frissen: tijdens nieuwjaarsnacht in Keulen, waar zo’n duizend mensen zich verzameld hadden op het plein naast de Domkerk, zijn op grote schaal vrouwen aangerand of erger, en zijn ook vele diefstallen gepleegd. De politie kreeg 359 aangiften van aanrandingen binnen en vele honderden van diefstal en beroving.

Nu waren er direct na de gebeurtenissen al aanwijzingen dat de politie de gebeurtenissen wilde bagatelliseren; in eerste instantie werd keihard ontkent dat er vluchtelingen bij de aanranders zouden zitten. Inmiddels weten we dat de helft van de aangehouden verdachten vluchtelingen waren, en de andere helft bestond uit Algerijnen en Marokkanen; allemaal stomdronken. Ondertussen is ook bekend dat de politie bewust gelogen heeft over het aantal agenten dat die avond is ingezet.

(tekst gaat verder na de advertentie)

We quoten The Local: ‘The officer explained that an official from the ministry had called about a rape charge mentioned in an internal police report. “That isn’t rape. Get rid of it. Delete the report,” the ministry official said, according to the chief superintendent. The rape report was made by a young woman who alleges she was surrounded by a group of around 50 men, some of whom pushed their fingers inside of her. When he complained about the caller’s angry and abrupt tone, the official replied “these are the orders from the ministry. I’m simply passing them on.” The 52-year-old chief inspector said that he had never in his career experienced an intervention of this nature from the ministry. But he said he did not believe it was part of a cover-up. “They didn’t understand what is meant by rape,” he suggested.’

Als dat geen censuur is en doofpotterij is, weten we het ook niet meer. Kortom; in het land van wir schaffen das wordt alles in het werk gesteld om het ook echt daadwerkelijk te schaffen. En om u nog even te herinneren wat er sindsdien geschaft is: een vluchtelingencrisis die zijn weerga niet kent, miljarden die naar Turkije gaan om daar vluchtelingen beter op te vangen maar waar in de praktijk geen fluit van terecht komt en waar we in ruil visumvrij reizen voor Turken voor terugkrijgen. Nee, top geschaft hoor Merkel. Welkom in ons land!

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation

1 reactie

  1. Joram Beantwoorden

    Goeiemorgen… en reken maar dat ook dít nieuws in de doofpot eindigt, want die jacht die men zou moeten maken op die verkrachters (van een voor iedere burger bekende cultuur cq. nationaliteit), is ook al lang stopgezet lijkt wel. Als er 100’en, zo niet 1000’en aangiftes en/of slachtoffers zijn, dan kan het nooit zo zijn dat je maar ±19 verdachten hebt opgepakt. Maar goed… verbazen doet het me toch al niet meer.