GEVONDEN: de meest racistische reclame OOIT

Hier op NieuwSpraak constateerden we in het topic ‘Zuid-Korea doet racistisch tegen Nederland’ dat spleetogen Aziaten net zo racistisch kunnen zijn als, pak ‘m beet, de gemiddelde Stormfronter. Maar je hebt altijd baas boven baas. Deze Chinese reclame is zo extreem humoristisch racistisch dat we een bindend ‘KIJK NIET’-advies aan Sylvana Simons en Quinsy Gario geven, want we vrezen echt voor hun fysieke en mentale gezondheid. Afijn. We kunnen er lang en kort over praten, maar het beste is maar dat u het gewoon ziet. Ophef en ongeloof gegarandeerd. Dit is echt de meest racistische reclame ooit. En mocht u dit bekijken als Blanke Witte Man, dan kunt vanaf nu zeggen: ‘JA MAAR die chinezen, DIE zijn pas ERRUG!’.

(Reacties onder de advertentie)


Join the Conversation