Kopschopvideo: black boobies matter

Ah, Amerika. Land van onbegrensde mogelijkheden alsmede onbegrensde stupiditeit. Zie hier een voorbeeld van het laatste. Waar gaat het over? Geen idee, niet te verstaan. Het is trouwens sowieso lastig om iets geestigs/gevats/duidends over dit filmpje te zeggen zonder direct Sylvana Simons achter je aan te krijgen. Maar ach, wat maakt het ook uit. Evolutionair gezien zijn we allemaal gelijk (min of meer) alleen gedraagt niet iedereen zich daar naar, zullen we maar zeggen. Misschien is topless vechten onder deze pigmenteel niet onbemiddelde dames wel hartstikke normaal. Leven en laten leven, zeggen wij altijd maar. En meer van dit soort tenenkrommend hilarische filmpjes graag. Sociologisch duiden mag in de comments. Zet ‘m op Tanischa-Jazmin. Mep d’r op, Leshaniqua!

(tekst gaat verder na de advertentie)

(Reacties onder de advertentie)


Join the Conversation

2 reacties

 1. Mwuahaha Beantwoorden

  Ah, Nederland. Land van onbegrensde mogelijkheden alsmede onbegrensde stupiditeit. Zie hier een voorbeeld van het laatste. Waar gaat het over? Geen idee, niet te verstaan. Het is trouwens sowieso lastig om iets geestigs/gevats/duidends over dit filmpje te zeggen zonder direct Cornelis IJzerdraat achter je aan te krijgen. Maar ach, wat maakt het ook uit. Evolutionair gezien zijn we allemaal gelijk (min of meer) alleen gedraagt niet iedereen zich daar naar, zullen we maar zeggen. Misschien is topless vechten onder deze pigmenteel minder bemiddelde dames wel hartstikke normaal. Leven en laten leven, zeggen wij altijd maar. En meer van dit soort tenenkrommend hilarische filmpjes graag. Sociologisch duiden mag in de comments. Zet ‘m op Suzanne. Mep d’r op, Lotte!

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/01/video_catfight_in_katwijk.html
  http://www.hartvannederland.nl/algemeen/2016/winkelende-man-houdt-vechtende-meisjes-uit-elkaar/
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/06/video_mepmeisjes_meppen_leraar.html

  Wat een sukkel ben je toch 😉

 2. Mwuahaha Beantwoorden

  Wel plaatsen he..