Oh man. Dachten we dat we met de ‘pest me niet’-polsbandjes wel het toppunt van dommigheid hadden gehad. Maar neen. Het kan altijd veel erger. Zoals in Zweden, waar recentelijk nog meer dan 20 meisjes werden aangerand tijdens het gratis en vrij toegankelijke ‘Putte i Parken’-festival in Kalrstad. De meisjes werden omringd door groepjes van zeven á acht jongens en vervolgens onzedelijk en vooral ongewenst betast. Zo werden de meisjes in borsten en billen geknepen, gekust en werden er handen onder hun kleren gestopt. Twee jongens van 16 en 17 (asielzoekers zonder verdere begeleiding) konden direct worden aangehouden, naar anderen is men nog op zoek. Het ziekste van alles? Het gebeurde op een festival waar 75.000 bezoekers waren en het jongste slachtoffer was slechts 12 jaar. Ook tijdens het ‘Bravalla’-festival wast het raak. Daar werden naast tien gevallen van aanranding ook nog vier verkrachtingen gemeld.
Gelukkig heeft de Zweedse politie de oplossing voor al dit Midden-Oostelijke testosterongeweld (wat echt niet aan de islam is gerelateerd, echt heus waar niet): polsbandjes. POLSBANDJES. Met daarop in het Zweeds: ‘Raak me niet aan’. Maar natuurlijk. Dat niemand daar eerder op is gekomen. Hadden ze in Keulen moeten weten, toen daar de massa-aanrandingen plaats vonden. Maar wacht. Het wordt nog beter. We quoten politiechef Dan Eliassen:
“By wearing these wristbands, young women will be able to make a stand. No one should have to accept sexual molestation. So do not grope. And if you are groped, report it to the police,”
Maar natuurlijk, nu kunnen ze voor zichzelf opkomen! Zo’n bandje empowered ze helemaal om hun sexual molestation niet te accepteren. Een mogelijk potentiële verkrachtende asielzoeker met testosteron gestuurde verlangens stopt zijn lichtgetinte shoarmarol meteen weer terug in de broek als hij zo’n bandje ziet, want hey, een meisje dat een polsbandje draagt accepteert deze sexual molestation dus echt helemaal niet. Die wil helemaal niet aangeraakt worden, want dat staat in het Zweeds op haar polsbandje. Reuze effectief! Wellicht een ideetje om die teksten er in het Arabisch op te zetten? Of weet je wat: geef die meisjes bij een polsbandje meteen een glock mee om zichzelf te verdedigen. Daar hebben ze meer aan.
Zweden. Eens waren het stoere Vikingen die iedere vreemde vogel die met zijn poten aan een meisje durfde te zitten head first in een fjord sodemieterden, tegenwoordig zijn ze de Scandinavische verpersoonlijking van verstikkende politieke correctheid. Zonde.
Heerlijk, zo’n site waar je lekker ongefundeerde quatsch kunt plaatsen! Maar toch even wat feiten:
– Op de bandjes staat ‘Raak me niet aan’, en NIET ‘Verkracht me niet’, zoals de titel vermeld. Natuurlijk staat het lekkerder in een titel om het allemaal wat op te kloppen. Dat snapt iedereen. Maar dan is het nog steeds gewoon een leugen.
– De Zweedse politie wil hiermee bewustwording en een discussie op gang brengen over seksueel geweld in het algemeen, en geeft hiermee geen reactie op vermeend seksueel geweld door vluchtelingen
– Bij minstens één van die linkjes (anderen niet gelezen) wordt helemaal niets gemeld over dat de daders uit bepaalde kringen zouden komen, terwijl dat hier wel gesuggereerd wordt. Niets. Nada. Niets. Als dat wel het geval is moet je de juiste bron hier linken.
Het is al duidelijk dat feiten hier niet belangrijk zijn. Politieke correctheid is nergens voor nodig, maar zaken uit je duim zuigen is het andere uiterste.
Een uitstekend signaal naar een potentieel verkrachter is niet een bandje om de arm met wat voor tekst ook er op, het is niet armlengte afstand houden, maar het “knietje”. Een stevige knie in het mannelijk kruis doet de behoefte aan verkrachten als bij toverslag verdwijnen.