Frans Timmermans verklaart OORLOG aan waterkokers

Frans Timmermans, ONZE MAN in Brussel. De democratische held der democratistische europeaanse volkeren, de gloedvolste slijmbal pleitbezorger van de idealen der eurocraten, heeft een doel. En wat voor een. Franciscus Cornelis Gerardus Maria (Frans) Timmermans (Maastricht, 6 mei 1961), Nederlands politicus en sinds 1 november 2014 eurocommissaris en tevens de eerste vicevoorzitter van de commissie van zijne verheven heiligheid en eerste van die naam, Jean-Claude Juncker, gaat op OORLOG. Jawel. Vanaf heden, 9 november 2016, zijn wij allen in oorlog. A day which will live in infamy.

Niet Trump is de vijand, niet Putin, Niet de radicale islam die het liefst al onze hoofden eraf geblazen zou zien worden zodat het Binnenhof één grote moskee kan worden en de rest eromheem Kalifaat Hollandistan. Niet het Grote Britse Rijk dat zich heeft afgescheiden van de moederschoot van de EU. Ook niet de populisten die op z’n Trumpiaans de macht weer willen teruggeven aan het volk en ook niet de bankers op Wall Street en in Londen die met hun grootkapitalistische neigingen.

Niet de evil zorgverzekeraars, die er niet voor de patiënten zijn maar ter meerdere glorie van hun aandeelhouders. Ook niet de hordes vluchtelingen die Europa tot op het bot verdelen en verlammen, of dictator Erdogan die Europa als toekomstig onderdeel van het Nieuwe Ottomaanse Rijk ziet. Zelfs de illuminaatzies zijn niet de vijand. Tenminste, ze zijn óók de vijand, maar ze kunnen allemaal wachten. Frans heeft namelijk in de smiezen waar het Echte Gevaar ligt.

Neen. Zijne Hoge Hogelijkheid Frans Timmermans gaat zich namens Het Volk bezighouden met het bestrijden van die aloude vijand, die oerkracht die nog niemand heeft weten te bezweren, die Satan, die tegenstander van Alles Wat Menselijk is: Waterkokers. Frans start een kruistocht tegen deze gehate en gevreesde vijand. Een kruistocht die niemand ooit volbracht heeft. Sommigen noemen hem een Don Quichot die vecht tegen windmolens, maar Frans zal niet versagen. Frans zal niet rusten tot hij zijn Europese natie naar de glorie van de overwinning heeft geleid. Met Frans Timmermans op kop zullen we allen te velde trekken en de victorie kraaien. Op naar het land van melk en honing, waar die duivelse waterkokers slechts een vuige herinnering zullen zijn.

Zet hem op, Frans. Go get ‘m.Vrijheid van Meningsuiting. Gebruik 'm goed.