VIDEO: Donkere democraten slaan Trumpstemmer in elkaar

De video die je wist dat zou komen. Na alle verbrande Trumppoppen, vlaggen en rellen was het natuurlijk een kwestie van tijd voor er echt fysiek geweld werd gebruikt tegen iemand die gebruik heeft gemaakt van zijn democratische grondrecht om op de politicus van zijn voorkeur te stemmen. Let wel, het videootje begint halverwege de kloppartij dus we missen wat context. Wellicht was de belaagde in kwestie al zes keer over een Hillarypop heen gereden, je weet het niet. Echter: “You voted Trump? You gonna pay for that shit!” is vrij duidelijk. En zo worden Democraten Dommocraten. Moet je je eens bedenken hoe los De Verschillige Media waren gegaan als de rollen omgedraaid waren geweest. DWDD had er breaking news van gemaakt. Gokje: daar hoor je vanavond niets van.

(Reacties onder de advertentie)


Join the Conversation