Sylvana: Ik ben de nieuwe Obama

Sylbama Simons, je blijft lachen met die meid. Sylbama? Ja, Sylbama. Met haar nieuwe partij Artikel 1 (wel een goede naam trouwens) trekt ze weer alle aandacht naar zich toe. Bij de polderErdogans van DENK zullen ze het wel jammer vinden dat de aandachtsmagneet haar eigen partij begonnen is. Maar goed beschouwd is iemand met de capaciteiten van Syl natuurlijk niet te vatten als bijproduct van een paar nederkaliefen. Die verdient haar eigen partij. Dat ze daarvoor al weken door haar tanden liep te liegen als vertegenwoordiger van DENK (Artikel 1 werd namelijk al op 6 december geregistreerd) maakt haar eigenlijk alleen maar meer geschikt als politicus, toch? Oké, die vraag hoeft u niet direct te beantwoorden.

Want wacht, kijk eens even goed met welk e-mailadres de webpagina van Artikel 1 is geregistreerd? Juist. [email protected] Change you can believe in komt er aan. Sylbama gaat ons allemaal naar de Nobelprijs voor de vrede leiden. En drones om al die sinterklazen in december van het dak af te schieten, want als je The Next Obama wil zijn moet je het wel goed doen natuurlijk. Zeg Syl, kom je ook een gastcolumn doen, net als je grote voorbeeld? De panelen staan voor je open hoor!

(tekst gaat verder na de advertentie)

Kleine disclaimer: het e-mailadres zou ook nog van Ian van der Kooye kunnen zijn, die de website geregistreerd heeft. Ian wie? Ian van der Kooye, die sinds januari de campagnenegerleider van DENK was. Dus nu zijn ze daar hun twee excuusgepigmenteerden kwijt. Gaat nog leuk worden, in maart…

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation