#Hardgaan: Kim Holland filmt in Walibi, Walibi niet blij

Walibi is boos. Op vriendin van de site Kim Holland. Een of andere zongebruinde jodocus met Rick Karsdorp kapsel heeft samen met natuurmodel Poison Ivy een gezellig filpmje opgenomen in het park. Lekker gek boobies flashen (handje vol, red.) in de Crazy River, oraalseksen in de wachtrij van de wildwaterbaan en vervolgens naar het toppunt (ha-ha) batsen in het reuzenrad. Wat op zich logisch is, als je parkslogan ‘hardgaan’ is. Moet je wel goed definiĆ«ren dus, anders krijg je dit soort taferelen. Anyway, ze gaat wel hard op die harde.

Resultaat: Walibi woest, site van Kim Holland plat en gratis publiciteit voor iedereen. En dat allemaal vanwege een paar niet zo heel opwindende mensen die pret hebben in een park. Waar dat park dus ook feitelijk voor bedoeld is. Wetenschappelijk onderzoek op het sociologisch effect van deze strapatsen op de menselijke geest alsmede de fysio- en biologische reacties kun hier op deze uiterst NSFW-link uitvoeren, dissertatie kunt u achterlaten in de comments.

(tekst gaat verder na de advertentie)

Instant update: Kim Holland ligt plat. Kan ook niet anders natuurlijk. Mirror bij het allesbewarende Dumpert.

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation