Video! Racistische negers mishandelen blanke: ‘Fuck white people’

Hallo en welkom in 2017. Waar het kennelijk het nieuwe normaal is om als racistische negers zijnde mensen te kidnappen omdat hun huidskleur je niet aanstaat. En waar je zulks natuurlijk livestreamt naar je homies op Facebook. Dat is wat er gisteren gebeurde in Chicago. Daar ontvoerde de 18-jarige Brittany Herring samen met nog drie mensen met een donkergepigmenteerde achtergrond een 18-jarige hulpbehoevende jongen. Ze bonden hem vast, knevelden hem, sneden met een mes in zijn hoofdhuid en lieten sigarettenas in zijn wonden vallen. Ook dwongen ze hem om uit een toilet te drinken. Tijdens het martelen riepen ze volcontinu zaken als ‘fuck Trump’ en ‘fuck white people’. Afijn, oordeelt u vooral zelf. De hele marteling van de jongen kunt u hierboven aanschouwen.

Ditt is dus de staat van de wereld in 2017. Die rassenoorlog waar massamoordenaar Charles Manson het over had in de jaren ’60 lijkt er zo onder aanvoering van hysterische anti-Trump media alsnog te komen.


Vrijheid van Meningsuiting. Gebruik 'm goed.