Ondertussen in Tunesië: baby versierd met handgranaten

Kijk, we kunnen wel een heel topic volpraten. Om en nabij de tweehonderd woorden om u te vertellen hoe totaal debiel mensen van religie in het algemeen en de islam in het bijzonder gaan doen. Dat kan. Maar. Mocht u nog enigszins twijfelen over de verdorvenheid, de ranzigheid en de volkomen achterlijke ideologische overtuigingen die een paar sommige enkele een klein groepje dat het verkloot voor de rest ruim 50 miljoen moslims er op na houden, twijfel dan niet langer. Nee echt, het hoeft niet meer. Je hoeft alleen maar naar bovenstaande foto te kijken. Serieus, handgranaten op een baby. We kunnen er topics over volpraten (en dat doen we dan ook) maar soms zegt een beeld meer dan 1000 pagina’s.

Overigens is de Abdel de babyploffer opgepakt door de Tunesische politie. Volgens hem zouden de granaten niet echt zijn en zou de foto bovendien al uit 2012 stammen. Right. Hoe haal je het in je bebaarde hoofd. Oh nee, dat wisten we natuurlijk al. Bedankt, Mohammed. Met je kutreligie.

(tekst gaat verder na de advertentie)

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation