Snotneusje Jesse Klaver wil ook wat

Fortuna Sittard wil de Champions League winnen. Sexbierum wil graag de hoofdstad van Nederland worden. Het IJsselmeer wil weer een zee worden. De Galaxy Note wil graag niet meer ontploffen. Die dikke van de Plus wil een Oscar. Mark van Zon wil een talkshow. D66 wil een Europese Superstaat. Alle Marokkaanse kansloze funvluchtelingen willen gratis geld. Dries Roelvink wil kunnen zingen. Erdogan wil de kalief van de wereld worden. Kia wil een formule 1-team. Grolsch wil lekker bier maken. Sylvana wil Obama zijn. De Dagelijkse Standaard wil normale topics schrijven. De VARA wil Het Enige Ware TV-Station zijn Dat Bepaalt Wat U Mag Denken. Bert Brussen wil… Ach, wat maakt het ook uit, nobody cares. De Arena wil graag een ├ęcht stadion zijn. De NS wil treinen op tijd laten rijden. De NVU wil treinen naar het oosten laten rijden. En Jesse Klaver wil minister-president worden.

Nee. Ga weg.

(tekst gaat verder na de advertentie)

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation