Rotterdam: dieven slaan ruit in van ambulance tijdens behandeling patient

Voor de mensen die dachten dat presidentswens van Jesse Klaver het dieptepunt van dit jaar was: denk nogmaals. In de Rotterdamse wijk Beverwaard, het afvoerputje van het afvoerputje van het afvoerputje (bekend van de AZC-rellen), heeft zich nu al het dieptepunt van het totale jaar voltrokken.

Om iets over half 8 vanavond werd een ambulance met spoed naar de Schinnenbaan geroepen voor een medische noodsituatie. Terwijl de ambulancebroeders zich in huis ontfermden over de patiënt, werd buiten een ruit van de ambulance ingetikt. Buit: een tas persoonlijke spullen van de één van de ambulancebroeders. Er moest een andere ambulance aan te pas komen om de patiënt te vervoeren.

(tekst gaat verder na de advertentie)

Bij deze wensen we de intikker een enorm pijnlijke hartaanval toe. Waarbij de opgeroepen ambulance moeite heeft met opstarten waardoor ze net twintig seconden te laat arriveren. Huiskamervraag van de dag: kan een ambulance nog wel veilig een wijk in waarvan de bevolking voor meer dan 50% uit niet westerse allochtonen bestaat en zo nee, hoe is dat de schuld van de PvdA?

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation