Yoessef Karmoehi (18, onderwijsassistent): ‘Ik intimideer vrouwen, maar van mijn zussen moeten ze afblijven’

Yoessef Karmoehi

Hallo. Kijk dan. Voor u geknipt en geplakt uit het AD, alwaar vanochtend groots werd uitgepakt met een artikel over het strafbaar stellen van intimidaties met een seksuele migratieachtergrond. Mooie verkiezingsstunt van de PvdA natuurlijk. Als je nou niet 40 jaar lang het aanpakken van de mensen die dit soort gedrag normaal gesproken vertonen had tegengehouden van de houden zou dit nog hout snijden, maar soit. In ieder geval, het AD doet bij dit soort topics altijd een leuk voxpopje bij de De Man/Vrouw Op Straat om de stemming te peilen en laat direct zien dat a) deze wet hard nodig is en b) het toch niet gaat werken als agenten niet met scherp mogen schieten.

Enter Yoessef Karmoehi, 18 jaar. Niet te vinden door Google, dus ofwel zijn naam is fake, ofwel niet goed overgenomen door de reporter van dienst. De beste jongen is onderwijsassistent. En wat doet een onderwijsassistent? We vragen het carrieretijger.nl:

(tekst gaat verder na de advertentie)

In overleg met de leraar neem je allerlei werkzaamheden op je. Veelvoorkomende taken zijn:

  • Het begeleiden van individuele leerlingen of kleine groepen en hulp bieden bij lezen, rekenen of expressieactiviteiten.
  • Observeren van leerlingen en signaleren van eventuele problemen.
  • Inrichten en opruimen van het klaslokaal.
  • Licht administratieve taken, zoals het bijhouden van de leerlingenadministratie

Hou dat even vast, gaan we nu naar wat Yoessef gezegd heeft:

“Ik geef toe, ik doe het zelf ook. Ik spreek op straat onbekende meisjes aan, loop ze achterna, hoop hun aandacht te trekken. Tenminste: als het meisje ‘hoger’ scoort dan een acht. Ze moeten wel mooi zijn, met mooie tanden.

Tot zover niets geks. U denkt nu natuurlijk: standaard gedrag bij jeugd met een achtergrond van rond het zuidwestoostelijk Middellandse Zee-gebied. Meisjes lastig vallen, geen enkel probleem.

MAAR. Nu komt het. Diezelfde Yoessef vindt het niet leuk als iemand hetzelfde doet bij zijn vrouwelijke familieleden:

“Maar ik zeg eerlijk: ik moet niet merken dat mannen het bij mijn zussen van 20 en 23 doen. Dan ga ik er direct op af. Dus van mij mogen ze het best strafbaar stellen, want ik vind het niet ok√© voor mijn zussen en nichtjes. En als zo’n agent mij bezig ziet, ren ik hard weg. Ik kan hard rennen.”

Kortom. Alle vrouwen zijn hoeren en loslopend wild die vrij zijn om lastiggevallen te worden, behalve de vrouwelijke familieleden van Yoessef. En geen wet of politie kan hem stoppen om meisjes lastig te vallen, want hij kan hard rennen. En figuren als Yoessef (want reken maar dat hij niet de enige is die zo denkt) dragen dus bij aan de opleiding van uw en onze kinderen, want zoals we weten is Yoessef onderwijsassistent. Fijn. Heel fijn.

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation