Paul Geertsma wil Ismail Ilgun slopen

Hey kijk, daar hebben we vriend van de site Paul Geertsma weer. U weet wel, de man die in deze epische Quote Du Jour de volgende epische woorden sprak:

Stelletje slappe Nederlanders.. In veel landen laaien de protesten op en zie ons makke schapen nou eens fijn achter dat toetsenbord protesteren tegen een overheid die ons over het huishoudboekje laat bukken en terwijl ze ons keihard achterlangs naaien. Gaan wij de straat op? Bezetten wij gebouwen? Laten wij duidelijk onze onvrede blijken? Nee.. Wij zitten veilig in ons bakstenen huis en posten een update en denken dat we zo een bijdrage leveren aan verandering. Eigenlijk zeggen we gewoon “bedankt” nadat we door onze overheid genaaid zijn. Holy shit.. Onze voorvaderen zouden ons uitlachen vanwege zoveel slap gedrag….

De man ook die veroordeeld werd tot het betalen van een schadevergoeding van 8000 euro aan veroordeeld pedofiel Sytze van der Vliegen, nadat hij hem een enkeltje kanaalbodem wenste via tussenstation brandstapel. Uw aller nieuwsblog zette toen een inzamelactie op touw waar we nu nog met ontroering aan terugdenken. Die Paul Geertsma dus.

(tekst gaat verder na de advertentie)

En omdat we toch met de dierentopics bezig zijn helpen we Paul ook maar even met zijn blijde boodschap aangaan tuigvlogger Ismail Ilgun. Die hele rapscenebattleshizzle kan ons gestolen worden. Echter: iedereen die een pesthekel heeft aan mislukte wannabe-gangsterrapperts en hun tuigvlogmatties is een vriend van ons.

Zoals Paul zegt: “Jullie maken al 50 video’s over wie wanneer wie klappen gaat geven…. spreek af!!! doe het!!!”

(Reacties onder de advertentie)


Join the Conversation