BREAK. HANS SPEKMAN VERLAAT HET ZINKENDE PVDA-SCHIP

Nou. Het waren een paar mooie truien jaren. Hans Spekman geeft er de brui aan bij de PvdA. Begrijpelijk ook, want er valt daar echt niets meer te redden. Eigenlijk is dat misschien nog wel de grootste winst van de afgelopen verkiezingen. Spekkie geeft zelf de trui aan Maarten voor hij er zelf uitgekicked werd, want dat zat er glashard aan te komen natuurlijk. Na het ontluisterende verlies van afgelopen woensdag buitelde de ene PvdA’er over de anderen heen om toch maar de te vertellen dat het eigenlijk allemaal de schuld van Hansie Hansie was. Tsja, dat is een conclusie. Je zou ook kunnen zeggen dat voor De Kiezer de regeringsperiode met de de VVD het strootje was dat de rubberen ruggengraat deed breken na jaren van nepotisme, graaierij, fraude en gepruts.

Anywaytjes, De baantjescarrousel van de PvdA zal binnenkort wel weer een plekje vinden voor Hans. Misschien voor hem maag goed dat hij er nu uitstapt, dan heeft hij eerste keus. Gokje: hij zal niet de enige zijn die het veld ruimt. Tenminste, als ze bij de PvdA tenminste enig verstand hebben. De partij is natuurlijk al jaren in een wandelende ramp en goed beschouwd zijn de huidige negen zetels er nog veel. Nou Hans, het was lachen. Op naar de nul zetels. DOEI!

(tekst gaat verder na de advertentie)

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation