2017: de trends voor Iphone hoesjes

iphone hoesjes

Je zou het bijna vergeten (of misschien ook eigenlijk niet) maar buiten het feit dat Apple natuurlijk in de eerste plaats een tech-bedrijf is dat al jarenlang het ene na het andere topproduct ontwerpt, is het bedrijf natuurlijk ook een trendsetter van jewelste. Iphones, Ipads, Apple Watches… Allemaal maken ze je leven een stukje makkelijker, maar behalve dat zien ze er ook gewoon gaaf uit. Iedereen wil ze hebben. Maar hoe val jij dan nog op met je Iphone? Juist, door te customizen! En dat kan met coole Iphone hoesjes. Helemaal aan te passen aan jouw persoonlijkheid. Je hebt je telefoon toch bijna de halve dag in je hand. Dan moet

De Standaard: Iphone hoesjes van Apple

En waar we zeggen ‘standaard’ bedoelen we natuurlijk niet ‘gewoontjes’. Nee, we bedoelen de basis waar alle andere hoesjes proberen boven te komen. Ook dit jaar weet Apple weer te verassen met een aantal frisse kleuren. En het toverwoord hier bij is ‘matching’, want de kleuren komen overeen met die van de nieuwe Apple Watch bandjes. De kleuren zijn beschikbaar in siliconen en leer. Naast de al bekende, bestaande kleuren zijn er kleuren met namen als ‘Azuurblauw’, ‘Cameliarood’ en ‘Kiezelgrijs’ toegevoegd. De siliconenhoesjes zijn in pastel uitgevoerd en de leren zijn wat harder van kleur.

(tekst gaat verder na de advertentie)

Helemaal afgestemd op JOU

Wil je toch een beetje buiten de gebaande paden treden (en dat snappen we heus wel – als je voor de 24e keer de verkeerde telefoon op kantoor of het café pakt omdat er hetzelfde hoesje omheen zit) dan zijn de variatiemogelijkheden eindeloos. De trend voor 2017 is eigenlijk niet eens een specifiek soort hoesje. Nee, de trend is meer om het zoveel mogelijk af te stemmen op jou. En dat hoeft niet met één hoesje, of met twee. Of vier. Nee, voor iedere gelegenheid kun je makkelijk en snel switchen. Zoveel momenten, zoveel Iphone hoesjes. Etentje met de baas? Ga voor een stijlvol leren hoesje met houtmotief. Dagje strand? Kies voor een stevige, goedzittende hoes met pastelkleuren die er vrolijk uitziet, maar tegelijkertijd jouw meest waardevolle bezit beschermt tegen krassende zandkorrels. Voor iedere gelegenheid is wel bijpassend hoesje te vinden. Je telefoon zal geen dag meer hetzelfde zijn.

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation