Mooi weer: tijd voor T-shirts

De eerste officiële warme dagen hebben we weer achter de rug. Heb jij ook gewoon lekker in je blote bast achter de barbecue gestaan omdat je zo gauw geen T-shirt kon vinden? Hoewel het nu weer even wat frisser is, is het natuurlijk wel handig als je voor de volgende warme dagen wel wat goede kleding hebt. Nu kun je natuurlijk ‘gezellig’ met je vrouw ‘even de stad in’ om wat nieuwe zomerkleding te kopen, maar je hebt eigenlijk wel wat beters te doen. Bovendien is al die kleding die in de winkels hangt zo saaaaaaaaaaaai! Wat nu?

Leef je uit: zelf kleding bedrukken

Hoewel online kleding kopen nog steeds iets is dat voornamelijk door vrouwen wordt gedaan, kan het ook voor mannen erg praktisch en tijdbesparend zijn. Niet van die hippe kleding waar iedereen in loopt dan trouwens, maar unieke en opvallende kleding die je zelf ontwerpt. En het hoeft zeker niet zoveel te kosten als die zogenaamde ‘designeritems’. Zo kun je goedkoop T-shirts bij Digitransfer met een eigen ontwerp bestellen, waarbij je op de mouwen, borst of rug een eigen tekst of afbeelding plaatst. Zo kun je voor iedere gelegenheid een speciaal shirt maken. Een voor de voetbalmiddag met je vrienden bijvoorbeeld, of een met de meest foute openingszin voor een avondje in de kroeg. Naast T-shirt, kun je natuurlijk ook polo’s bedrukken, of een lekker warme hoody.

(tekst gaat verder na de advertentie)

Het gemak van bedrukte kleding online bestellen

In een ander artikel over internetdrukkerijen las je al dat deze een belangrijke groeifactor in de grafische sector vormen. Dit geldt niet alleen voor papierdrukwerk, maar net zo goed voor kleding. In een paar stappen kies je het product dat je wilt bedrukken, plaats je een tekst of upload je een afbeelding, betaal je gemakkelijk direct de order en na een paar dagen heb je de gepersonaliseerde kleding al in huis.

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation