Abonnement te duur? Denk eens aan sim only!

sim only

Ja, daar zijn we even mooi in de aap gelogeerd, met die BKR-registratie van mobiele telefoonabonnementen de telefoons die erbij horen. Een keertje te laat betaald, of wellicht ooit eens ruzie met een aanbieder van het een of ander en je bent de sjaak. Gaat die fijne nieuwe smartphone mooi aan je neus voorbij. Maar dat hoeft natuurlijk niet altijd slecht nieuws te zijn. Abonnementen worden allang niet meer alleen in combinatie met een telefoon verkocht. Het is nog lang niet bij iedereen bekend, maar het aandeel van sim only abonnementen stijgt nog steeds. Want als je bestaande telefoon nog goed is óf je hebt buiten je provider om een leuke telefoon op de kop weten te tikken dan liggen er wat fijne voordeeltjes op je te wachten.

De sim only keuze is reuze

Zoals gezegd is sim only allang geen obscure abonnementsvorm meer die alleen wordt gebruikt door innovatiehatende gierigaards die nog steeds met hun Nokia 6310i bellen omdat ze weigeren om geld uit te geven aan al die nieuwerwetsigheden zoals een touch screen. Welnee. Telefoons zijn echt gewoon kleine computers geworden die veel langer meegaan dan een jaar of twee. Juist vanwege al die vooruitgang zijn de abonnementsvormen die worden aangeboden vrijwel eindeloos. Heel veel data en een klein beetje bellen, of juist andersom? En dat voor minder dan 15 euro per maand? Bereid je zelf maar op eindeloos scrollen, want het aanbod is enorm. Wil je veel streamen? Is een abonnement voor. Onbeperkt zelfs, als je wil. En: voor de fractie van de kosten van een normaal abonnement! Kleine dataverbuiker maar toch hoge eisen qua datasnelheid? Ook voor jou liggen er spotgoedkope sim only abonnementen te wachten. Eigenlijk is er voor ieder wat wils. Dus heb je ruzie met het BKR of je telefoon is aan het einde van je abonnement nog zo goed dat hij er nog wel even tegenaan kan? Wees dag geen dief van je eigen portonemonnee  en kijk eens naar sim only.

(tekst gaat verder na de advertentie)

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation