De iPhone 7 is en blijft de ultieme telefoon

Ondanks dat de iPhone 7 al weer een tijdje uit is, kunnen we er niet genoeg bij stilstaan. Ontegenzeggelijk is het de beste telefoon die Apple ooit gemaakt heeft. Qua uiterlijk is het geen super vernieuwende telefoon ten opzichte van het vorige model, maar dat wordt gecompenseerd door de ongelooflijk hoge kwaliteit van, nou ja, eigenlijk al het het andere.

Waterdicht

Aangezien we tegenwoordig minimaal 75% van de dag met onze telefoon in de hand lopen is het feit dat de iPhone 7 de eerste iPhone is die waterdicht is natuurlijk top. Want als het in Nederland niet regent dan is het direct snikheet en zitten we met zijn allen massaal op een willekeurig strand. We willen maar zeggen: er is altijd wel water in de buurt. Waarom het zo lang heeft moeten duren voor dat dit een standaard feature is geworden weten we ook niet, maar we zijn blij dat het er is. Het zal er ongetwijfeld voor zorgen dat je iPhone stuken langer meegaat,

(tekst gaat verder na de advertentie)

De batterij gaat maar door en door en door

Oké, dat is wellicht wat overdreven. Maar feit blijft dat ondanks de geweldige prestaties de batterij  van de iPhone 7 twee uur langer uithoudt dan de iPhone 6s en dat lijkt niet veel, maar iedereen die wel eens een uur naar huis heeft gereisd in het OV zonder telefoon weet hoe verschrikkelijk dat is. Het is verschil tussen wel tussentijds opladen op school of op je werk. Eventjes geen lader bij je? Geen probleem, je weet toch wel dat je het red totdat je thuis bent!

De camera is awesome

De camera is de beste verbetering die Apple heeft gemaakt. Een whopping 12 megapixel camera met optische beeldstabilisatie die er voor zorgt dat je telefoon bijna als professioneel opname-apparaat kan worden gebruikt. Je Instagram-foto’s van dat reisje naar Turijn of die geweldige kooksessie zagen er nog nooit zo mooi en levensecht uit. Ook de frontcamera is flink verbeterd; de resolutie is opgetrokken naar 7 megapixel waardoor je selfies nu eindelijk om aan te gluren zijn.

Draadloze koptelefoons. Het werd tijd

Draadloos is de toekomst. Internet is draadloos, stroom is dat tegenwoordig ook. Dus waarom je geluid dan niet? Die koptelefoontjes raken toch altijd maar in de knoop. Draden houden je tegen en dat is niet fijn. Daarom heeft de iPhone 7 geen traditionele koptelefooningang. En terecht. De puristen miepen er nog over, maar voor hen zit er een adaptertje bij om toch nog hun koptelefoon aan te kunnen sluiten. Airpods zijn de way to go, al zou het wel tof zijn als Apple die er bij de iPhone 8 zou bijstoppen.

Conclusie: de iPhone 7 is de beste keuze die je kunt maken. Het is een geweldige telefoon waar we niet meer zonder kunnen.

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation