Haags raadslid Arnoud van Doorn wil meer jihad

jiHaatsmurf


Het grote voordeel van Vrijheid van Meningsuiting is dat dit soort idioten dus gewoon dit soort dingen kunnen zeggen. Hoe is dat een voordeel, vraagt u zich af? Nou, dan weet je in ieder geval wat voor totaal gestoorde mafklappers het zijn. Zoals bijvoorbeeld het Haagse raadslid Arnoud van Doorn, vooral bekend door zijn radicale draai van PVV naar de salafistische Partij van de Eenheid en zijn veroordeling voor het verkopen van drugs aan kinderen. En over drugs gesproken. DENK-supporter Arnoud zou wel weer een paar pilletjes willen hebben. Captagon-Jihadpillen om precies te zijn, vaak gebruikt door IS-strijders als pepmiddel om zoveel mogelijk infidels, christenen en homo’s de keel door te snijden. Jihad is nou eenmaal vermoeiend werk, maar Arnoud kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan. En zo’n ongelovigenhater zit dus as we speak weer in de gemeenteraad. Tijd voor een arrestatieteam om hem daar eens uit te halen, is dan weer onze mening.

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation

1 reactie

  1. b. gast Beantwoorden

    Arnoud en zijn partij waren ISIS aanhangers. Kalifaat liefhebber. Hij wil meer aan jihad doen met een pilletje. Dus een potentiele massamoordenaar, genocidepleger, kinder- en vrouwenverkrachter.