Ramadan: ‘starende buspassagier’ met hamer geslagen door man met honger

Een buspassagier uit het Duitse Essen is in elkaar geslagen met een noodhamer omdat hij tijdens de busrit te lang had ‘gestaard’ naar ramadannende medepassagier. Die medepassagier verklaarde ‘psychisch in de war’ te zijn vanwege zijn zelfopgelegde honger.

De passagier (27) en de aanhanger van de religie van de vrede (37) werden beide gewond aangetroffen op een busstation in Essen. De verwondingen van de arme geloofsbeleider waren het gevolg van het zich verweren door de starende passager. Dit meldt RP-Online.

(tekst gaat verder na de advertentie)

Volgens de hongerlijder is er echter niet met een noodhamer geslagen. Uiteraard is er wel geslagen. De politie heeft de videobeelden uit de bus opgevraagd. Beiden hebben een busverbod opgelegd gekregen. De starende man had immers beter moeten weten dan te kijken naar iemand die aan de ramadan doet.

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation