WAT ERG! Tijs van den Brink (Christelijk) snoepte tijdens de ramadan

Tijs van den brink ramadan

Zelfislamisatie, wat is dat nou toch? Nou, hier hebben we weer zo’n voorbeeldje. Tijs van den Brink (u weet wel, die uit Nijkerk, van de EO,die christelijke omroep, broer die theoloog is) maakt een programma over de ramadan. Twee dagen lang dompelt hij zich volledig onder in het niet eten en drinken als de zon schijnt. Waarom, vraag je je af. Tegen de tijd dat dit programma wordt uitgezonden is de ramadan sowieso al voorbij, maar soit. Ineens moet iedereen maar verplicht die hele islam met bijbehorende ramadan door de strot geduwd krijgen. Goedschiks dan wel kwaadschiks. Al decennialang zijn er moslims in Nederland die vasten, maar nu de aanslagen toch wel heel erg dichtbij komen gaat de islamknuffelpropaganda op volle toeren.

In ieder geval faalt Thijs in het ramadannen:

EO-presentator Tijs van den Brink maakte een vergissing toen hij twee dagen vastte met een moslimgezin voor het programma Tijs en de ramadan: hij proefde per ongeluk met zijn vinger van het eten. Dat laat Van den Brink zaterdag weten in gesprek met het AD.

 

“Tijdens het laatste halfuur proefde ik terwijl ik kookte per ongeluk met mijn vinger van het eten om de smaakverhoudingen te controleren”, bekent hij. “De Marokkaanse vrouw die naast me stond slaakte een ijselijke kreet: wat doe je nou? Uiteindelijk moesten we allemaal heel hard lachen.”

 

Officieel moeten moslims bij een vergissing een dag inhalen, maar volgens Van den Brink hoefde hij dat van het gezin niet.

Nou, dat is toch wel fideel hoor. Hij hoefde het niet in te halen. Allah (teab) zal vast over hart strijken. En God ook. Oh nee wacht. Het is allemaal onzin, dat ten eerste. Ten tweede Thijs, nogmaals: who fucking cares. Helemaal niemand zit op deze show te wachten, behalve dan een handje vol ‘weg met ons’-joelende PvdA’ers en D66’ers binnen de ring van Amsterdam.

Zelfs moslims zelf zitten hier niet op te wachten, getuige het commentaar van Enis Odaci, hoofdredacteur van Nieuwwij.nl (een zwaar gesubsidieerde multikulti propagandamachine -red.):

“Het komt op mij over alsof Freek Vonk op Safari gaat door een islamitisch park.”

Enfin. Laten we maar hopen dat Tijs vooral goed op zijn bloedsuikerspiegel let. Voor je het weet krijgt hij er last van, met zijn geislamiseer.Vrijheid van Meningsuiting. Gebruik 'm goed.