Relatiegeschenken: hoe hou je ze in 2017 succesvol?

relatiegeschenken

Relatiegeschenken. Grote kans dat je er in je carriere een aantal hebt gekregen of hebt weggegeven. Maar wat maakt een relatiegeschenk nou succesvol? Kijk maar naar jezelf: de beste zijn diegene die je het meest gebruikt. Volcontinu zien jij en anderen de naam van het bedrijf tegenkomen. Zo zul je ze nooit vergeten! De beste relatiegeschenken die dat bereiken zetten we voor je op een rijtje.

Duurzaam

Duurzaam is natuurlijk het toverwoord van 2017. De vraag naar ecologische relatiegeschenken is enorm gestegen. Deze trend zal zich voorlopig ook blijven doorzetten. Wil je dus niet achterblijven, dan zullen je relatiegeschenken in ieder geval duurzaam moeten zijn. En als je dan gewoon standaard een flesje wijn wil doen, zorg dan in ieder geval dat het duurzaam geproduceerde wijn is!

(tekst gaat verder na de advertentie)

Eten en drinken

Over duurzaam gesproken: eten en drinken is dat tegenwoordig ook. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is enorm belangrijk. Iedereen wil immers zo gezond mogelijk zijn. Een voorbeeld van een trendy en gezond relatiegeschenk is de waterfles met infuser. In deze waterfles kun je stukje vers fruit stoppen, zodat de smaak en de vitaminen van het fruit in het water komen. Zo wordt een simpel glaasje water ineens gezond en lekker!

Technologie

We leven tegenwoordig in een wereld waarin technologie niet meer weg te denken is. Alles gaat digitaal en meegaan met de tijd is een must. Vorig jaar waren de powerbanks al razend populair en ook dit jaar zijn ze weer razend populair. Net als speakers, virtual-reality brillen en de oude vertrouwde USB-STICKS. Zorg bij die laatste wel voor fatsoenlijke capaciteit, met 512 mb maak je echt helemaal niemand bij. Bij Premiumgids vind je een uitgebreid assortiment.

Kleuren

Het is verleidelijk een relatiegeschenk in je bedrijfskleuren te laten produceren, maar dat hoeft niet. Hou altijd rekening met de trend. Hoe meer je dat doet, des te beter je relatiegeschenk opvalt. 2017 kenmerkt zich door diepe warme kleurvarianten van bruin, groen, blauw en terracotta. Kleuren die geborgenheid en vertrouwen uitstralen.

Denk aan deze trends als je met je relatiegeschenken aan de slag gaat om er zeker van te zijn dat ze ook echt opvallen!

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation