Nieuw! De columns van Elise Nijmegen: kom naar Enschede

We hadden deze week al het debuut van Mathilde van Vliet. En daar komt nu nóg iemand bij. Elise Nijmegen is de naam en vlijmscherp politiek incorrect schrijven is haar faam. Net als Mathilde zal ook zij de pen heffen om ogen te openen en blinden te laten zien. Metaforisch dan. Deze eerste keer gaat het over de verboden demonstratie in Enschede. Zet ‘m op, Elise!


Laat je horen bij de demonstratie in Enschede!

Wat geeft u uw kinderen mee als het gaat om geloven in en religie? Dat ze mogen geloven wat ze willen? Dat het een vrije keuze is voor iedereen? Dat ze zelf mogen kiezen? Dat geloven in of religie iets is wat niet opgedrongen wordt? Of misschien is het iets wat al voor generaties in uw familie hetzelfde is maar dat het persoonlijk is en niets te maken heeft met politiek?

(tekst gaat verder na de advertentie)

En hoe legt u ze dan uit dat onze islam knuffelende politici u en hun een totalitaire ideologie proberen op te dringen die hun die vrije keuze ontneemt? En dat u en hun deze dwaze levenswijze moeten accepteren waarin pedofilie als iets normaals beschouwd wordt? Hoe legt u uit dat vanuit Den Haag de islam wordt gepromoot die de gelijke rechten van de vrouw ondermijnt? En waarin geen ruimte is voor de vrijheid om anders te denken.

Dat de islam alle andersgelovigen als de vijand ziet is een feit. Wij Nederlanders zijn een volk, vrij in denken en doen, en dat gaan we niet opgeven of veranderen. De islamproblematiek lossen we niet op met dezelfde denkwijze als waarmee de islam knuffelende politici ze gecreëerd hebben.

Het is tijd om te stoppen met de politieke correctheid, het theedrinken en de knuffelaanpak. Het is tijd om op te staan voor onze kinderen die het recht hebben om in een vrij en veilig Nederland op te groeien.

U kunt laten zien dat u het niet eens bent met de islamisering van ons land dat door Brussel geleid en door Rutte ondersteunt wordt. Kom bijvoorbeeld zondag 18-6 naar Enschede, 13:00 Oude Markt, of sluit u aan bij een organisatie of groep en leer andere bezorgde Nederlanders kennen. Samen kunnen we meer!!!

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation