Bizar. GroenLinks wil complete Syrische dorpen naar Europa halen voor ‘betere integratie’

ska keller

Oké, oké, nuance. Het is de Europese Groene Fractie in het Europarlement die complete Syrische dorpen naar Europa wil halen. Maar aangezien GroenLinks ook vrolijk in die fractie zit en de kabinetsdeelname van GroenLinks (gelukkig) stukliep op onder andere het vluchtelingenbeleid kunnen we de facto wel stellen dat Jesse Klaver staat te juichen bij plan van vice-voorzitter van de fractie Ska Keller: het naar Europa halen van complete Syrische dorpen.

Uw eerste reactie (en uiteraard ook de onze) is nu natuurlijk een welgemeend WAT!? En dan heeft u uiteraard volkomen gelijk. Maar leest u even de redenatie van mevrouw Keller in een interview met de Osnabrucker Zeitung en we zijn er zeker van dat u er een paar vloekwoorden bijgooit:

(tekst gaat verder na de advertentie)

‘omdat het ophalen van enorme aantallen mensen de integratie zal bevorderen, want mensen vinden het fijn ergens naartoe te gaan waar ze onder hun landgenoten kunnen zijn. Zo zou je bijvoorbeeld een heel dorp naar Letland kunnen halen, waar nog niet veel vluchtelingen zijn. Ze voelen zich dan sneller thuis.’

Welja. Natuurlijk. Want die grote groepen buitenlanders in een ander land integreren zo lekker. Dat zie je bijvoorbeeld ook in Den Haag in wijken als de Schilderswijk, of in Bloemhof in Rotterdam. Die wijken zijn toonbeelden van Nederlanderschap, met aangeharkte voortuintjes, veldwachters, haringkarren op iedere straathoek en ieder jaar weer een gezellig volksfeest tijdens Koningsdag. Check ook de Franse banlieus. Of de Nederlandse bejaardenenclaves in Spanje. Allemaal zo opgegaan in het land dat je niet eens meer weet dat geen locals zijn. Oh nee wacht, toch niet, Ska Keller. Dit is werkelijk waar bij far het debielste idee dat we dit jaar gehoord hebben. Gelukkig was Frau Keller zelf ook die mening een beetje toegedaan want in een later statement ontkracht ze het weer een beetje. Dat, of ze was geschrokken van alle ophef.

De omvolking van Europa is in volle gang

Maar goed, het laat wel weer even zien hoe totaal losgezongen van de realiteit de groenliberale politici zijn. Jesse Klaver verklaarde immers tijdens zijn verkiezingscampagne nog dat Nederland van iedereen is, dus waarom geen complete dorpen naar Nederland halen? Dit is ook precies in lijn met wat we schreven in het topic CIJFERS BEWIJZEN: autochtone Nederlandse bevolking wordt vervangen door immigranten over het Cerberus model, dat voorspelt dat vanaf 2100 autochtone Nederelanders een minderheid in hun eigen land zijn geworden. Daarin stelden we dat:

De door de globalisten gewenste vervanging van de autochtone Europese bevolking zal over uiterlijk 50 jaar onomkeerbaar zijn geworden. Als de immigratie echter fors blijft toenemen, zoals de EU, Duitsland en Frankrijk willen, zal dat moment veel eerder komen.

En ja, als je complete dorpen uit de hele godganse wereld (want: nu is het Syrië, morgen is het Mali en volgende week de Filipijnen) naar Europa gaat halen is het omvolken zo gebeurd. Om nog maar te zwijgen over het gigantische veiligheidsprobleem wat je naar binnenhaalt. Waanzin. Totale waanzin. Met politici als Ska Keller heb je geen IS nodig.

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation