BEWIJS! Peter Verhaar = Hitler

Peter Verhaar.

Peter Verhaar discussieert wel eens met mensen op een bank. Net als Hitler destijds. Dat is geen demoniseren, maar het benoemen van historische feiten. Peter Verhaar vuurt met enige regelmaat tirades af. Net als Hitler destijds. Dat is geen demoniseren, maar het benoemen van historische feiten. Peter Verhaar rijdt wel eens in een auto. Net als Hitler destijds. Dat is geen demoniseren, maar het benoemen van historische feiten. Peter Verhaar houdt van kunst. Net als Hitler destijds. Dat is geen demoniseren, maar het benoemen van historische feiten.

Peter Verhaar toont leiderschap. Net als Hitler destijds. Dat is geen demoniseren, maar het benoemen van historische feiten. Peter Verhaar ademt. Net als Hitler destijds. Dat is geen demoniseren, maar het benoemen van historische feiten. Peter Verhaar heeft twee armen. Net als Hitler destijds. Dat is geen demoniseren, maar het benoemen van historische feiten. Peter Verhaar schijt vaak. Enorme hopen. Net als Hitler destijds. Dat is geen demoniseren, maar het benoemen van historische feiten.

(tekst gaat verder na de advertentie)

Peter Verhaar… Ja ach, Peter Verhaar. Het is eigenlijk net Hitler.

(Reacties onder de advertentie)Join the Conversation