Maak van je bijeenkomst een beleving

Krijg je een uitnodiging voor een beurs, een workshop, een speciale dag of een vergadering buiten de deur? Grote kans dat je de plek waar het plaats vindt al van haver tot gort kent. Altijd maar weer diezelfde locaties voor meetings en events. Het Kurhaus, alweer. SS Rotterdam (heel mooi hoor, maar na drie keer heb je het wel gezien). Carré. De bedrijfskantine van dat belastingkantoor aan de overkant, want daar kunnen meer mensen in. Een willekeurig World Trade Center (een naam die echt allang niet meer de grandeur van vroeger heeft. Sorry jongens, maar doe daar eens wat aan). Een bijzaaltje in een Van der Valk hotel, alweer. Of nog erger: een Bastion. Niets schreeuwt meer ‘jaren ’90’ dan zo’n zielloze, uit grijze bakstenen opgetrokken hoop ellende. Anyway.

Hou je daar je evenement of bijeenkomst, dan is het gedoemd om te mislukken. Of het nou een beurs, personeelsbijeenkomst of vergadering is: het enige wat de bezoekers zullen onthouden is de totaal inspiratieloze omgeving waarin ze ontvangen werden en het blije gevoel dat ze hadden toen ze eindelijk naar huis konden.

En dat terwijl het zoveel beter kan. Er zijn zo gigantisch veel locaties waar je een prachtig evenement kan hosten. Maarja. Dan moet je dat natuurlijk wel weten. En doen. Het eerste wat je moet doen is buiten de gebaande paden denken dus vooral niet weer je telefoonklapper induiken en al helemaal niet die slager bellen die er toevallig ook nog een beetje bij catert. Ga liever voor een echt inspirerende locatie. Google er op los, maar neem ook zeker even een kijkje bij Wicked Grounds. Zij maken van je bijeenkomst een belevenis die niet snel vergeten wordt maar dan op een goede manier. En trouwens, als je het allemaal echt super-episch wil maken bestel dan je koffie bij de Koffiecentrale. Succes verzekerd!Vrijheid van Meningsuiting. Gebruik 'm goed.